EuroCave is uw partner in producten én kennis met betrekking tot het bewaren, serveren en presenteren van wijn. Van wijnkasten tot wijn per glassystemen, van wijnkelderkoeling tot wijnkelderinrichting, van maatwerk tot advies. Voor al deze zaken kunt u bij EuroCave terecht. U bent van harte welkom voor een reis door de site of een bezoek in onze showroom, maar als u liever heeft dat er een adviseur bij u langs komt, dan kan dat natuurlijk ook!

EuroCave producten interessant voor architecten

Wijnkasten in alle soorten en maten, voor particulier en professioneel gebruik, losstaand of ingebouwd in een keuken, standaard of maatwerk. EuroCave is uw partner als het gaat om het bewaren en serveren van wijn.

Architect wijnrekken EuroCave

Voor uw klanten die in het bezit zijn van een wijnkelder hebben we modulaire wijnrekken van diverse materialen en afmetingen. Is de wijnkelder niet goed van temperatuur dan biedt de INOA wijnkelderkoeling uitkomst.

Projecten van de maand

EuroCave Wijnfrigo Wijnkast wijnklimaatkast keuken wijn wijnbewaarkast wijnkoelkast inbouw wijnserveerkast

Prominente plaats

De wijnkast – en meer in het algemeen een bar – heeft een prominente plaats gekregen in de open ruimte, de woonkamer, eetkamer van de eigenaar.

EuroCave wijnrek flessenrek wijnrek design houten wijnrek metalen wijnrek wijn bewaren wijnkisten

Sfeervolle plaats

Een sfeervolle plaats voor de opslag van wijnen op een verdieping onder de grond die gebruikt wordt voor ontspanning en recreatie.

SHOWROOM

Wilt u en/of uw klant de producten zien, dan bent u van harte welkom in de EuroCave showroom te Waalwijk. Onze adviseurs zullen u alles laten zien, demonstreren en uitleggen onder het genot van een goed glas wijn.

RED DOT DESIGN AWARD

In 2018 won EuroCave, marktleider in premium wijnkasten, twee Red Dot Design Awards; één voor de Inspiration serie, exclusief voor keukens ontworpen, en de andere voor de Royale serie, een waar technologisch meesterwerk.

Neem contact op