Pillows Grand Hotel Reylof, Gent

Pro 6000, model 6182V (4x)

Herleef het verhaal van het vernieuwde Pillows Grand Hotel Reylof. Het herenhuis in Louis XIV-stijl ligt op een steenworp afstand van het historische centrum van Gent. Een ideale ontmoetingsplaats in één van de acht salons met uitzicht op de tuin of de stad. Of geniet in de Espresso & Wine Bar van perfect gebrande bonen en uw favoriete wijn uit de EuroCave wijnklimaatkast. Het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof verbindt eigentijdse flair met legendarisch erfgoed.

De vraag

Voor de renovatie dacht het bedienend personeel van Pillows Grand Hotel Reylof na over het feit dat de wijnen niet optimaal gepresenteerd moeten worden, om zo geen omzet mis te lopen. De wijnen die ze zouden gaan schenken moesten ook op de juiste serveertemperatuur geschonken worden.

De oplossing

Door op een prominente plaats 4 wijnkasten uit de Pro serie van EuroCave neer te zetten, kreeg de wijn de zo belangrijke aandacht tijdens de lunch en het diner. De gasten zien dat er goed voor de wijn wordt gezorgd en waarderen de juiste serveertemperatuur van de wijnen. Een hogere wijnomzet is dan ook het gevolg. “Zien doet kopen”, aldus Jacco Voorn.

De producten

Pillows Grand Hotel Reylof heeft gekozen voor de 6182V, dit zijn één temperatuurzone wijnkasten uit de 6000 serie. De kasten zijn voorzien van een full glass deur. De indeling ziet er heel strak uit door de schuifplateaus met soft-close systeem met glanzend zwarte rand. Het geheel krijgt een extra luxe uitstraling door de lichtkit optie, verlichting die doorloopt aan de zijkanten van de wijnkast (in plaats van alleen van boven te verlichten).

Het resultaat

Door de wijnkasten in te bouwen in de wand, neemt deze nauwelijks ruimte in in het restaurant. Het past uitstekend bij het interieur en is een echte eyecatcher geworden. De bediening is blij met het grote gebruiksgemak van de uitschuifbare plateaus en de gasten zijn blij met de perfecte drinktemperatuur van de wijnen. “Wij zijn nu tevreden”, zegt Jacco Voorn, “wij zijn blij met de wijnkasten van EuroCave, omdat deze wijnkasten de presentatie en conservatie van onze wijnen verzorgen. Wij zouden EuroCave zeker aanbevelen.”

Bekijk de meest recente case studies…

Of ga naar de overzichtspagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *