Case study Het Bijhuis te Bornem

De 6000 serie en Wine Bar 8.0 van EuroCave

Het Bijhuis is een trendy, gezellige ontbijt-, lunch- & aperobar in het hartje van Bornem. U kunt er genieten van zowel klassiekers als healthy gerechten met aangepaste wijntjes.

1. Wat is de reden dat u een wijn per glas systeem en een wijnkast aan heeft geschaft?

Sylvia van Het Bijhuis: “Voor onze ontbijt-, lunch- en aperobar wilden we graag met extra zorg de wijnen serveren. We hebben gekozen voor een serveerkast van EuroCave, waar alle wijnflessen op de juiste serveertemperatuur klaarliggen én voor het wijn per glas systeem Wine Bar 8.0, zodat we een ruim assortiment wijn per glas kunnen aanbieden.”

2. Was is voor u het belangrijkste aan de functie van de wijnkast?

Sylvia: “Dankzij de wijnkast hebben wij een mooie voorraad wijnen klaarstaan, meteen op de juiste temperatuur, in een elegante presentatie. Door de mooie wijnkast moesten we geen extra stockageplek voorzien in onze beperkte bergruimte maar staat de wijn dus gewoon bij de klant en kelner.”

3. En voor het wijn per glassysteem Wine Bar 8.0?

Sylvia: “Dankzij het ingenieuze systeem van EuroCave kunnen wij onze open wijnen beter bewaren zonder enig kwaliteitsverlies, waardoor we een mooie selectie wijnen per glas kunnen aanbieden.”

4. Hoe vindt u het eindresultaat geworden?

Sylvia: “De hoge verwachtingen die we reeds hadden op de wijnkasten werden ook bij levering en gebruik waargemaakt.”

5. Kunt u deze zin aanvullen?

Wij zijn blij met de wijnkast en het wijn per glas systeem van EuroCave, omdat… Sylvia: “De wijnen goed onder de aandacht komen bij onze gasten en dat zeker leidt tot een hogere wijnomzet. Wij zouden EuroCave zeker aanbevelen.”

Realisatie

Het Bijhuis is een realisatie van Wonen Met Idee. Gilles Borms: “Het feit dat het interieur van Het Bijhuis originele klasse en stijl uitademt is geen toeval. De inrichting was namelijk volledig in handen van Wonen Met Idee. Telkens weer slaagt Wonen Met Idee erin om de persoonlijkheid van de klant als een prachtige stempel doorheen het gebouw te drukken. Dat Wonen Met Idee hierin slaagt komt door hun unieke aanpak, ze hebben namelijk de combinatie van de twee bouwstenen om een totaalproject tot een prachtig einde te brengen: een eigen ontwikkelingsteam en een eigen uitvoeringsteam. De communicatie verloopt steeds via ons interieurteam,… zij luisteren naar uw dromen en vertalen deze naar het uitvoerend team. Dit alles binnen de haalbaarheid van uw vooropgesteld budget. Een samenwerking met Idee kan gaan over de aankoop van één staanlamp tot de verbouwing van een complete horecazaak met door ons uitgevoerde verlichtingswerken, schilderwerken, gyprocwerken en inbouwkasten. We kijken alvast uit naar ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek.”