Hotel De L’Europe

Maatwerk

Amsterdam – Hotel De L’Europe opende in 1896 zijn deuren en is al meer dan 25 jaar lid van de Lead Hotels of the World. De L’Europe is centraal gelegen in het historische hart van Amsterdam en biedt een adembenemend uitzicht op de Amstel. Gastronomisch restaurant “Bord’Eau” is bekroond met twee Michelinsterren. Chef-koks Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot creëren gerechten waarin exceptionele ingrediënten een symfonie van smaak realiseren.

Doelstelling

Hotel De L’Europe had de wens om twee volledige glazen wijnwanden te plaatsen, zodat de gasten onbelemmerd door de wijnwanden heen zouden kunnen kijken. De glazen wijnwanden dienden daarbij aan te sluiten op het klassieke en exquise interieur.

Oplossing

Twee EuroCave wijnwanden op maat zijn gefabriceerd van speciaal extra helder gelaagd glas en afgewerkt met messingkleurige facetten. De wijnrekken zijn eveneens op maat
gemaakt van RVS, voorzien van een messing laag en gepatenteerde EuroCave Hand van de Sommelier plateaus. De wijnwanden bevatten twee gescheiden klimaatzones.

Testimonial

Dannis Apeldoorn, hoofd sommelier: “EuroCave heeft op een zeer elegante wijze een functionele en kwalitatief hoogwaardige wijnwand op maat weten te realiseren. Gasten zijn onder de indruk van deze wijnwand en doordat de dag voorraad hierin opgeslagen is kunnen gasten sneller geholpen worden.”

Bekijk de meest recente case studies…

Of ga naar de overzichtspagina.