Hotel Shangri-La

Maatwerk & Revelation serie, model V-REVEL-S

London – Van de 34e tot de 52e verdieping van het Renzo Piano Building is een uniek hotel gevestigd Shangri-La Hotel, At the Shard te Londen. Het hotel biedt een geweldig uitzicht over Londen en heeft naast een zwembad, diverse bars en restaurants ook een unieke locatie. In het hotel is een prachtige wijnwand gemaakt voor de vele Champagnes die het hotel serveert.

Doelstelling

Hotel Shangri-La had de wens om de vele Champagnes op een unieke manier te presenteren, maar wilde naast de looks ook de beste serveertemperatuur voor de Champagnes die geserveerd worden.

Oplossing

Het deel wat EuroCave in dit bijzondere project voor haar rekening heeft genomen zijn de wijnkasten. Gekozen is voor 4 wijnkasten uit de Revelation serie, de meest luxe serie van EuroCave met een all round verlichting, soft-close plateaus met een eikenhouten of glanzend zwart front en een strakke full glass deur. Het kleine model uit de Revelation serie is instelbaar van 5 tot 20 graden Celsius, dus voor elke wijn is de juiste serveer temperatuur in te stellen.

Resultaat

Een unieke wijnwand op maat met een stijlvolle presentatie van de mooie Champagnes. De Champagnes die gedronken gaan worden liggen klaar in de EuroCave wijnkasten op een temperatuur van 6 graden Celsius, er is rekening gehouden dat de omgevingstemperatuur de temperatuur van de inhoud van de fles nog iets laat stijgen, voordat deze gedronken gaat worden.

Bekijk de meest recente case studies…

Of ga naar de overzichtspagina.