Case Study La Maison des Grillades, Doornik (Tournais)

Pro 6000 serie, 2x 6182V en 1x 6170D

La Maison des Grillades

La Maison des Grillades staat bekend om de unieke ervaring om Belgische en internationale gerechten in combinatie met geweldige wijnen, rum of whisky’s te proeven in een unieke omgeving in Doornik.

De doelstelling

Een wijnvoorraad van minimaal 450 flessen op drinktemperatuur, een verlenging van de wijnkaart door een goede presentatie van de flessen en een blikvanger voor in het restaurant.

De oplossing

Er is gekozen voor 3 wijnkasten; 2 x 1 temperatuurzone en 1 x 2 temperatuurzones. Zo zijn er voldoende opties om de wijnen op de juiste drinktemperatuur te leggen, zonder dat er teveel nagedacht moet worden waar de flessen precies moeten liggen (wat bij een multi temperatuurzone wijnkast soms wel het geval is).

Het product

De 6000 serie van EuroCave professional is één van de meest complete series. Voorzien van een digitale display met alarm en verlichting, is de wijnkast heel eenvoudig in stellen en te monitoren. De wijnkasten zijn allemaal voorzien van een optionele full glass deur, wat voor een strakke uitstraling zorgt. De wijnkasten zijn ingedeeld met deels schuifplateaus op rollagers en deels uitschuifbare presentatiesets. Ideaal voor een mooie presentatie van de wijnen en goede toegang tot de wijnen die achterin opgeslagen liggen.

Het resultaat

Een aanwinst voor het restaurant; oogstrelend en omzet verhogend door de mooie presentatie van de wijnen!

Bekijk de meest recente case studies…

Of ga naar de overzichtspagina.