La Mère Anne

Wine Bar 8.0 & Pro 6000 serie, model 6182V

“La Mère Anne is een immense zaak met heel wat activiteiten. U kunt hier onder meer terecht voor feesten en logeren in moderne kamers, maar vooral: lekker eten! De chef heeft een voorkeur voor regionale producten, die hij op een eigentijdse wijze op smaak brengt. De prijzen zijn aantrekkelijk, het keuzemenu is een aanrader! (bron: Michelin 2015)”

Doelstelling

La Mère Anne vindt de wijn-spijs combinatie van groot belang in hun prachtige restaurant en wil graag de wijnen overzichtelijk en op de juiste serveertemperatuur kunnen opleggen. Daarnaast willen ze geopende flessen kunnen bewaren om een ruim assortiment wijnen per glas te kunnen aanbieden.

Oplossing

Voor het serveren van de wijn hebben we La Mère Anne geadviseerd om 2 één temperatuurzone wijnkasten te kiezen uit de Pro 6000 serie. De 6182V zijn ingedeeld met 1 opslagplateau voor de huiswijn, 6 schuifplateaus voor makkelijke toegang tot elke afzonderlijke fles en 1 uitschuifbaar presentatieplateau voor het presenteren van de mooiste flessen. De wijnkasten zijn voorzien van een links- en rechtsscharnierende thermopane glasdeur.

Voor het serveren per glas hebben we gekozen voor de Wine Bar 8.0. Dit modern vormgegeven wijn per glas systeem werkt op basis van vacumeren. Twee grote voordelen zijn: de wijn kan uit de fles aan tafel worden ingeschonken en er zijn voor dit systeem geen verbruiksartikelen nodig.

Resultaat

Een aanwinst voor het restaurant! De wijnkasten zijn een verlengde van de wijnkaart, dus nodigen uit om wijn te drinken. De keuze voor 2 één zone wijnkasten is voor het dagelijks gebruik perfect; makkelijk om te vullen (1 wijnkast voor rood en 1 wijnkast voor wit) en de wijnen zijn altijd op de juiste serveertemperatuur. Het gebruiksgemak is groot door de handige uitschuifbare plateaus, maar het oog wil ook wat en daarvoor zijn de presentatieplateaus prima.

De Wine Bar 8.0 zorgt voor het tot tien dagen goed houden van geopende wijnflessen. Daarnaast is de presentatie van de wijnen uitnodigend om van de wijn per glas kaart te kiezen.

Gegevens

La Mère Anne
Dorpsweg 110
1631 DJ Oudendijk (NL)

Bekijk de meest recente case studies…

Of ga naar de overzichtspagina.