Case study particulier te Buren (prachtige vestingstad in de buurt van Tiel, NL) EuroCave wijnkasten, Pure serie met een ombouw onder de trap

2x V-Pure-L

De doelstelling

In verband met uitbreiding, vervanging en een mooiere presentatie wilde de klant een wijnvoorraad kunnen opleggen van ongeveer 300 flessen. De wijnkasten moesten geïntegreerd worden in een wand onder de trap.

De oplossing

De wijnkasten uit de Pure serie pasten precies in het wensenpakket qua uitstraling, capaciteit en functionaliteit. We hebben gekozen voor twee één temperatuurzone wijnkasten, voor het bewaren van de wijn onder perfecte condities. De wijnkasten moesten wel ingebouwd worden, zodat het een meubelstuk in de keuken zou worden met een mooie presentatie van de wijnen.

Het product

Twee maal de V-Pure-L met full glass deuren en een handvat zonder EuroCave logo. De indeling bestaat uit 6 Hand van de Sommelier schuifplateaus en 2 uitschuifbare presentatie sets.

Het resultaat

Een prachtig maatwerk meubel met standaard wijnkasten.

De klant zegt zelf

Super mooi, onder meer door de volledig glazen deuren, de presentatie plateau’s en de nieuwe plateau’s, waardoor op alle niveaus de etiketten zichtbaar zijn. Ik ben goed geholpen in de showroom en de wijnkasten zijn keurig geïnstalleerd.

Bekijk de meest recente case studies…

Of ga naar de overzichtspagina.