Case Study particulier, Schipluiden (NL)

Voorloper van de Pure serie

Deze foto’s wilden we jullie niet onthouden… feitelijk zijn de wijnkasten de voorloper van de Pure serie en in 2012 geplaatst in een particulieren woning.

De doelstelling

Een wijnvoorraad van minimaal 1000 flessen, deels op bewaartemperatuur en deels op drinktemperatuur, voor in een wel heel bijzondere eetkamer in een particuliere woning.

De oplossing

Er is gekozen voor 8 wijnkasten allemaal met één temperatuurzone. Deze wijnkasten zijn instelbaar tussen de 5 en 20° C. Zo kan de klant zelf bepalen welke wijnkasten gebruikt worden als wijnkelder, dus voor het bewaren van de wijn en welke wijnkasten gebruikt worden als serveerkasten, waarin de wijnen op de juiste drinktemperatuur klaar liggen.

Het product

De wijnkasten zijn de voorloper van de huidige Pure serie en voorzien van een digitale display met alarm en verlichting. De wijnkasten zijn voorzien van een optionele full glass deur. Voor de indeling is gekozen voor één uitschuifbare presentatie set en 10 schuifplateaus op rollagers.

Het resultaat

Het heeft een zeer hoog WOW effect gehalte. De klant is er al jaren zeer content mee, en daar gaat het ons natuurlijk om!

Bekijk de meest recente case studies…

Of ga naar de overzichtspagina.