Case study wijnhandel Wine N Design, Oostmalle
Modulo-X

modulo-x

De filosofie van Wine N Design
Gunther van Wine N Design heeft een passie voor wijn, is fashionista en liefhebber van design. Met een trendy kijk op wijn en design heeft hij een assortiment van hippe wijntjes tot modern en functioneel design. Ook als zakelijke partner voor leuke relatiegeschenken heeft hij een uniek gamma samengebracht. Wine N Design is niet alleen voor wijnliefhebbers, maar ook voor levensgenieters die van sfeer en gezelligheid houden.

​De wens
Gunther startte in 2023 met het idee om een moderne winkel voor iedereen die van wijn, wijnaccessoires en tafeldesign houdt te openen. Ook wilde Gunther graag wederverkoper worden van de producten van EuroCave. Zo hebben we de combinatie gemaakt van een functionele inrichting met wijnrekken voor wijnkisten (Modulorack), wijnrekken voor losse flessen (Modulo-X), verschillende wijnkasten van EuroCave en ArteVino en wijn per glas systemen voor de stockage, presentatie en verkoop van het mooie wijn assortiment.

Het product
Modulo-X is het meest trendy wijnrek op de markt. Met zijn zwarte aluminium staanders van aluminium, met ingebouwde verlichting en de mogelijkheid voor een muur of plafond montage, is Modulo-X een lust voor het oog en kan overal geplaatst worden.

De indeling
Modulo-X kan ingedeeld worden met planken, presentatiemodules, modules voor flessen over dwars en in horizontale positie. Er zijn ook hoekmodules verkrijgbaar.

Het resultaat
Een schitterende presentatie van de wijnen.

In de wijnwinkel zijn niet alleen twee Modulo-X wijnrekken te zien. Ook een Modulorack wijnrek, verschillende wijnklimaatkasten en wijn per glassystemen staan in de winkel. Enkele van deze producten ziet u op de foto’s.

Bekijk de meest recente case studies…

Of ga naar de overzichtspagina.