Compact is vernieuwd

EuroCave gaat voor een beter milieu en daarom heeft de R&D afdeling er hard aan gewerkt om de gewilde Compact serie om te bouwen tot een energiezuinige wijnkast met A-energielabel. De Compact is door zijn afmetingen overal makkelijk te plaatsen en in te bouwen in uw keuken.

What’s new
Allereerst is de verdamper en de condensator vernieuwd. Er is een betere aluminium achterwand in de wijnkast gekomen en de full glass deur is vernieuwd: glas van hoge kwaliteit (low emission), argon gas tussen de panelen en het frame staat uit een bi-materiaal voor een goede isolatie.

Multi functioneel
De Compact en zijn broertje uit de EuroCave Professional serie, de 5000 serie, zijn zowel losstaand te plaatsen als in te bouwen. Het onderbouwmodel (het lage model) is voorzien van een ventilatie aan de voorzijde. Zowel het hoge als het lage model zijn verkrijgbaar in een één temperatuurzone versie (voor het bewaren van de wijn of voor het serveren op één temperatuurzone) als een multi temperatuurzone versie (voor het serveren van de wijn).

Deuren
Voor de Compact serie zijn de volgende deuren beschikbaar: deur op deur systeem (om keukenpaneel voor te plaatsen) en een full glass deur.

Voor de 5000 serie uit de professionele range kunt u kiezen uit een glasdeur met rand of full glass deur.

Wilt u meer weten over de Compact serie of de 5000 serie, neem dan een kijkje op onze website of bezoek de EuroCave showroom.