Corona maatregelen

Beste wijnliefhebbers,

We hopen dat u en uw gezin in deze ongekende tijd veilig en gezond zijn. Nu ons dagelijkse leven aanzienlijk op z’n kop staat, willen we u helpen de toekomst met het volste vertrouwen tegemoet te zien, bij voorkeur met een glas wijn in de hand.

Kantoor

Ons kantoor blijft open we staan ​​klaar om u van dienst te zijn. We volgen de richtlijnen van het FOD Volksgezondheid op de voet over stappen die we allemaal kunnen nemen om de verspreiding van het virus tot een minimum te beperken. Waar nodig hebben wij en onze partners aanvullende beschermingsmaatregelen getroffen om een ​​veilige en ononderbroken service te garanderen. Ons getalenteerde team van adviseurs en klantenservicemedewerkers werkt veilig vanuit kantoor of huis, en we zijn gewoon 6 dagen in de week bereikbaar via telefoon, mail en live chat. Wilt u vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting eens sparren over de beste oplossing voor uw wijnopslag in uw situatie, laat het ons dan gewoon weten. We staan voor u klaar.

Virtueel showroombezoek

Wilt u de showroom toch “bezoeken”, dan bieden wij u een virtueel showroombezoek aan. Met een verkoop adviseur zult u één op één alle mogelijkheden kunnen bespreken en bekijken via WhatsApp beeldbellen. Voelt u zich absoluut niet verplicht tot aankoop over te gaan. Wij hebben er alle begrip voor dat u uw definitieve beslissing pas maakt als er meer duidelijkheid is over het verloop van het coronavirus.

Wel of niet laten bezorgen?

Momenteel kunnen wij uw product niet bezorgen, maar we kijken naar een oplossing daarvoor. Als u nu wilt kopen dan zullen we uw order graag in ons magazijn bewaren, u hoeft pas te betalen als wij uw product leveren.

Het welzijn van onze klanten en medewerkers is onze absolute nummer één prioriteit. Zelfs in deze veranderende tijden blijft u de juiste, nauwgezette klantenservice krijgen die u van EuroCave gewend bent. Kunnen wij iets voor u doen, neem dan contact met ons op via 03/8081242 of mail info@eurocave.be of via onze live chat via de website www.eurocave.be

Laten we een toost uitbrengen op voortdurende gezondheid en welzijn.

EuroCave België
Youri van Gils
Office manager