Deuropties van de Inspiration

Een ruime keus aan deuropties maakt de Inspiration geschikt voor diverse inbouw toepassingen, zoals inbouw in keukens, meubels, wanden, etc. We zetten ze voor u op een rijtje:

Full glass

De full glass deur is geheel gemaakt van glas en hebben dus geen kader. Alle glasdeuren zijn behandeld om uv-stralen tegen te houden, dus de wijnen liggen veilig voor de schadelijke effecten van uv-stralen. Deze deur is verkrijgbaar voor het XS, S, M en L model.

Inspiration mini formaat full glass

Glasdeur met een rvs kader

De glasdeuren met een rvs kader zijn dus voorzien van een rvs rand. Alle deuren van de Inspiration serie zijn voorzien van een slot en kunnen naar wens links- of rechts scharnierend gemonteerd worden. Deze deur is verkrijgbaar voor het S, M en L model.

Technische glasdeur, deur-op-glasdeursysteem

De technische glasdeur van de Inspiration serie is bedoeld voor het monteren van een kader in de stijl van de ombouw of keuken. Voor alle modellen zijn 3D tekeningen beschikbaar, evenals technische inbouwspecificaties. Deze deur is verkrijgbaar voor het S en L model.

EuroCave Wijnfrigo Wijnkast wijnklimaatkast keuken wijn wijnbewaarkast wijnkoelkast inbouw wijnserveerkast

Technische dichte deur, deur-op-deursysteem

Als de wijnkast geheel op moet gaan in de keuken of het meubel, dan kan de Inspiration voorzien worden van een technische dichte deur, waar het paneel van de keuken voor geplaatst kan worden. Deze deur is verkrijgbaar voor het S en L model.

Inspiration

De Inspiration serie van EuroCave is winnaar van de Red Dot Design Award en een kwalitatief hoogstaande wijnkast voor particulier en professioneel gebruik. Onze eindklanten zijn particulieren (thuis of op hun jacht) en horeca. Onze wederverkopers zijn te vinden in de keukenbranche, interieurbouwers, -winkels en – architecten.