• EuroCave, voor ontwerpers en architecten met wijnliefhebbende klanten

    wijnvitrine op maat van EuroCave

Als u woon- of commerciële projecten heeft waar wijnopslag of wijnserveeroplossingen gewenst zijn, zoals wijnkelders, bars in restaurants of luxe keukens, dan heeft EuroCave een breed scala aan exclusieve producten in haar assortiment voor u. Geen merk heeft een ruimere keuze uit wijnkasten, wijnrekken, wijnkelderkoelingen en wijn-per-glassystemen. En daarnaast de expertise om het goed toe te passen.

Al jaren werkt EuroCave samen met architecten, ontwerpers en interieurbouwers voor de totaaloplossingen voor het bewaren en serveren van wijn. Zo kunnen wij u voorzien van alle technische informatie voor de perfecte wijnkelder, de ideale serveerkast in de keuken en de totaaloplossing voor wijn in de horeca.

inoa wijnkelderkoeling

Wijnkelderinrichting

Elke ruimte kan omgebouwd worden tot een heuse wijnkelder met de wijnkelderkoelingen van EuroCave. Een wijnkelderkoeling van EuroCave regelt het perfecte klimaat voor de wijn: een constante temperatuur, een relatief hoge luchtvochtigheid en een natuurlijke luchtcirculatie.

Inbouw- en maatwerkwijnkasten

Van maatwerkwijnwanden tot fraai ingebouwde ShowCaves. EuroCave levert standaardwijnkasten en maatwerk. Ook standaardwijnkasten zijn zo in te bouwen dat ze perfect integreren in het interieur.

Wijnwanden op maat worden gecreëerd door het engineering team…echt alles kunnen we maken!

Showcave
Pure

Grootste assortiment luxe wijnkasten

Wijnkasten in verschillende afmetingen voor het bewaren, serveren en presenteren van de wijn. We hebben meer dan 100 modellen; van klein tot groot, met of zonder ombouw; zonder ‘toeters en bellen’ of voorzien van alle luxe. Daarom adviseren wij u ook graag welke wijnkast het beste in het project past.

Modulaire wijnrekken

Modulaire wijnrekken van verschillende materialen voor de perfecte wijnopslag in een sfeervolle kelder. Denk aan zwart staal, Frans eikenhout, lavasteen… zelfs een systeem voor de wijnkisten. We adviseren u graag welk systeem het beste in uw project pas en maken het graag 3D visueel.

Modulosteel metalen wijnrek

Serveersystemen voor de horeca

Tegenwoordig niet meer weg te denken in de Horeca: wijn-per-glassystemen. EuroCave levert verschillende wijn-per-glasserveersystemen die zorgen voor een verhoging van de wijnomzet.

EuroCave heeft vele toonaangevende architecten, designers, bouwbedrijven en wijnverzamelaars geholpen met het creëren van een prachtige, technisch correcte wijnkelder. Wijn perfect op dronk laten komen is het ultieme doel van ons bedrijf. Laat u ook overtuigen waarom restaurateurs, sommeliers en wijnliefhebbers kiezen voor EuroCave.