Haal het beste uit uw EuroCave

Koolstoffilter vervangen

Om uw wijnkast en, nog belangrijker, uw wijn in optimale conditie te houden, raden wij u aan om jaarlijks het koolstoffilter te vervangen. Dit filter voorkomt dat er schimmelvorming ontstaat of dat nare geurtjes de kast binnendringen. Het koolstoffilter verliest na verloop van tijd zijn effectieve werking en dient om die reden vervangen te worden.

Heeft u al een nieuw koolstoffilter in huis? Bekijk dan de instructievideo over het vervangen van het koolstoffilter of raadpleeg de handleiding.

Koolstoffilter

Inruilmogelijkheden

Hoewel onze producten vele jaren meegaan, kan het natuurlijk voorkomen dat u uw wijnkast wilt vervangen. Uw interieur verandert, u gaat verhuizen of u heeft interesse in één van onze nieuwe modellen. In dat geval bieden wij gunstige mogelijkheden om uw wijnkast in te ruilen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Onze medewerkers dienen u graag van persoonlijk advies over onze producten en mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het beste resultaat.

Extra plateaus

Om optimaal gebruik te maken van uw wijnkast, kan het zijn dat u er extra opslag- of schuifplateaus bij wilt hebben. We zetten de opties voor u op een rijtje.

Opslagplateau

Voor de maximale capaciteit kan de wijnkast worden ingedeeld met vaste opslagplateaus. Hierop kunnen ruim 75 flessen stabiel opgelegd worden. Ideaal voor grote hoeveelheden van één wijn. De opslagplateaus zijn leverbaar als universele variant, geschikt voor alle flestypen, of als Bordeaux-variant.

Hand van de Sommelier schuifplateau

Wie veel verschillende wijnen heeft en deze overzichtelijk wil bewaren kan niet zonder schuifplateaus. Ieder plateau biedt plaats aan 12 flessen, allen toegankelijk zonder een andere fles te verplaatsen. Schuifplateaus zijn voorzien van acht tot twaalf verschuifbare Hand van de Sommelier flessenhouders, waarin ieder flestype uiterst stabiel ligt.

(Uitschuifbaar) presentatieplateau

De meest stijlvolle manier om wijn te bewaren en serveren. Zeker in combinatie met een glasdeur en verlichting wordt iedere wijn in uw wijnkast een prachtstuk van uw collectie. De presentatieplateaus bestaan uit een schuin flessenrek en een oplegrek erachter, voor een capaciteit van 23 flessen. De presentatie plateaus zijn leverbaar in een vaste en uitschuifbare variant.

Handleidingen

Alle informatie over het in gebruik nemen van uw wijnkast, het onderhoud en nog veel meer handige weetjes kunt u terugvinden in de handleiding. Voor uw gemak hebben we de handleidingen van de meeste wijnkasten online gezet.

Kunt u niet vinden wat u zoekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze verkoopadviseurs.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Onze medewerkers dienen u graag van persoonlijk advies over onze producten en mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het beste resultaat.