Case study Het Tomme Goed te Tielt

Wijnkasten uit de Pure serie van EuroCave, V-PURE-L

De voorheen omwalde hoeve gaat naar verluidt terug op een middeleeuws schaapgoed met dreef, in bezit van de heren van “Tomme”. De heerlijkheid “Tomme” wordt voor het eerst vermeld in 1365 en situeert zich in het noordoostelijk deel van Tielt-buiten en op het grondgebied van Schuiferskapelle, Kanegem en Ruiselede. Nu kunt u er in een uniek en gezellig kader tafelen en genieten van het prachtig buitenzicht. De hoeve is niet voor niets een geklasseerde hoeve en is tevens beschermd monument uit ons Belgisch erfgoed!

De wens

Eindelijk is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan en is het project “wijnkasten” opgepakt. Voor het serveren van de wijn, wilde Het Tomme Goed graag 2 één temperatuurzone wijnkasten.

De oplossing

We hebben gekeken naar wijnkasten met een goede uitstraling, groot gebruiksgemak en natuurlijk een perfect instelbare serveertemperatuur voor zowel de rode als de witte wijnen.

De producten

Er is gekozen voor 2 wijnkasten uit de Pure serie, de V-Pure-L met lichtkit, voor de indeling is naast de standaard schuifplateaus ook gekozen voor een schuifplateau voor Magnumflessen en een serveerplateau voor enkele flessen rechtop. Als kers op de taart is er in beide wijnkasten een presentatieplateau geplaatst, voor het presenteren van de mooiste wijnen.

Het resultaat

De heer J. Vanbeselaere was kort maar krachtig in zijn antwoord op de vraag wat hij van het eindresultaat vond… “zeer mooi!” En hij zou EuroCave dan ook van harte aanbevelen aan collega-ondernemers in de horeca.

Bekijk de meest recente case studies…

Of ga naar de overzichtspagina.