• Overnachten wijnvat Portugal eurocave wijnkist wijnkast

In een wijnvat slapen in Portugal

Iedereen die van wijn houdt (en wie niet) zal zich aangetrokken voelen tot dit kleine genot in Douro, waar gasten kunnen verblijven in een groot wijnvat omgeven door een wijngaard.

Quinta da Pacheca

Quinta da Pacheca is een prachtig 280 jaar oud wijndomein dat suites heeft gecreëerd in een wijnvat met een rond tweepersoonsbed, een eigen kledingkast en een badkamer met inloopdouche. Het wijnvat is voorzien van een dakraam en een privéterras en wordt uitgerust met airconditioning en Wi-Fi.

Overnachten wijnvat Portugal eurocave wijnkist wijnkast

Bijzonder

Het hotel/wijngaard, belooft een ‘idyllische en romantische setting’ met de wijnvaten en biedt een unieke ervaring van contact met de natuur en de monumentale realiteit van de Douro-wijnstreek.

Ze voegen eraan toe: “Unieke momenten van rust wachten op je in een landelijke omgeving.”

Overnachten wijnvat Portugal eurocave wijnkist wijnkast

Wijnvaten

Een vertegenwoordiger van de wijngaard vertelde: “Quinta da Pacheca heeft de wijnvaten gecreëerd als een gedurfd architecturaal project van suites om de originaliteit van het wijntoerisme op de site te versterken. “In een idyllische, romantische omgeving zullen deze wijnkamers de bezoekers een unieke ervaring bieden voor de natuur en het belang van de Douro-wijnregio.”

Bron: Videovandaag.com