Inspiration: de beste wijnkast nu ook in de keuken

Innovatie is altijd speerpunt geweest van ons bedrijf, en dat laten wij opnieuw zien met een stijlvolle, high-performancewijnkast voor in de keuken, met ongekende mogelijkheden voor integratie in het interieur. De keuken is allang niet meer alleen een ruimte om te koken. Het is het kloppend hart van het huis geworden. Een plek om bijeen te komen en samen tijd door te brengen, waar gezelligheid en het goede leven gedeeld kunnen worden. Rond de tafel of aan een bar is bovendien de ideale plaats om van een goed glas wijn te genieten… Om al deze redenen, hebben wij Inspiration ontworpen.

De maatstaf voor kwaliteit, nu ook in de keuken

Sinds 1976 heeft EuroCave excellentie nagestreefd en hebben wij onszelf ontwikkeld als hét merk van wijnliefhebbers, topsommeliers en de meest prestigieuze etablissementen. Met onze nieuwe serie wijnkasten, Inspiration, voorziet EuroCave in een hoogwaardige lange-termijnoplossing voor het opleggen en serveren van wijn in de keuken.

Ingetogen en elegant design

EuroCave heeft tezamen met gerenommeerde ontwerpers zorg gedragen voor het ingetogen en elegante design van deze lijn van wijnkasten. Tijdloos, elegant en ingetogen zijn de woorden die de Inspiration het best omschrijven…

Passen in iedere situatie

In- of tussenbouw, Inspiration past in ieder type keuken en is leverbaar in vier afmetingen: XS, S, M of L … met capaciteiten variërend van 17 tot 98 flessen. Ook aan deuren is er keuze genoeg: naast de glasdeuren, met rvs-kader of full-glass (zonder kader), zijn er twee deur-op-deursystemen beschikbaar, voor dichte of glasdeur. Deze maken perfecte integratie in iedere keuken mogelijk, met behulp van zelfgekozen voorzetpanelen.
Flessen prachtig gepresenteerd
Om uw flessen te tonen, geeft Inspiration u de mogelijkheid te kiezen uit verschillende plateaus, zodat u kunt presenteren, opleggen en zelfs uw open wijnflessen rechtop kunt bewaren. De wijnflessen worden geaccentueerd door de zachte, amberkleurige sfeerverlichting (EuroCave patent).

  • Hoogste kwaliteit en ultieme functionaliteit
  • Laag energieverbruik en laag geluidsniveau
  • Duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Optimale isolatie en bescherming tegen trillingen
  • Veiligheidsthermostaat, slot en alarm
  • 5 jaar fabrieksgarantie

EUROCAVE – EXPERT IN WIJN BEWAREN EN OPLEGGEN – Omdat passie bij wijn onontbeerlijk is, ontwikkelt EuroCave serveer- en bewaaroplossingen die u bij elke wijnbelevenis het volledige scala aan emoties laat ervaren, zoals bedoeld door de wijnmaker. En de reden dat over de gehele wereld de beste wijnflessen beschermd worden door EuroCave is dat wij gedurende meer dan 40 jaar gedreven werden door één roeping: u de beste oplossingen voor uw wijn bieden.

Bel 03 8081242 voor persoonlijk advies. Mailen kan natuurlijk ook op info@eurocave.be.