Inspiration multi temperatuurzone wijnkast

De ideale serveerkast voor in uw keuken.

Nieuw bij EuroCave
Naast de bestaande modellen van de Inspiration één temperatuur zone wijnkasten serie (XS, S, M en L) heeft EuroCave nu ook een multi temperatuur zone wijnkast: S-INSP-S. Deze multi temperatuurzone wijnkast biedt plaats aan bijna 30 flessen, allemaal op de perfecte serveertemperatuur. Het temperatuurbereik loopt van 5° C onderin de wijnkast tot 22° C bovenin.

Modulair
De S-INSP-S kan ingebouwd worden onder uw aanrechtblad en voorzien worden van 4 verschillende type deuren: full glass, deur-op-deur systeem (zowel voor een dichte deur als voor een glasdeur) en een glasdeur met een rvs rand. Voor de indeling van de wijnkast kunt u kiezen uit verschillende soorten plateaus.

Eenvoud en elegantie
Niet de wijnkast, maar uw wijnen verdienen alle aandacht in de keuken. De Inspiration serie biedt sfeerverlichting zodat uw wijnflessen mooi uitgelicht worden. Met een touchscreen bedieningspaneel bedient u eenvoudig de wijnkast en leest u de temperatuur af. De deur is voorzien van een geïntegreerd handvat.

Bescherming
Ook de Inspiration serie is voorzien van de unieke EuroCave technologie. U kunt er zeker van zijn dat uw wijnen goed beschermd worden. Zo is de wijnkast voorzien van een veiligheidsslot, alarm, UV werend glas en bovendien biedt de wijnkast bescherming tegen trillingen.

Prestatie
EuroCave is de uitvinder van de wijnkast, ruim 40 jaar geleden. De Inspiration serie is het eindresultaat van een samenwerking van keukenontwerpers en onze R&D afdeling. Het resultaat is een unieke inbouwserie met een zeer laag energieverbruik en een heel laag geluidsniveau. We zijn overtuigd van de kwaliteit en bieden dan ook 5 jaar garantie.

Wilt u meer weten over het nieuwste Inspiration model, dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op de website of in onze showroom.