Is uw wijnkast aan vervanging toe?

EuroCave heeft de wijnkast uitgevonden, in 1976. De allereerste wijnkasten zullen niet meer werkzaam zijn, maar we weten uit ervaring dat er nog wijnkasten van 30 jaar oud up and running zijn.

Houden of inruilen?

Wanneer is het nu het juiste moment om een nieuwe wijnkast te kopen? Wij geven u wat argumenten en tips, zodat u deze beslissing makkelijker kunt maken.

Lager energie verbruik

Vanaf 2012 is de eerste EuroCave wijnkast geproduceerd met A of A+ label. Is uw wijnkast ouder, dan kunt u veel energie besparen vanwege het feit dat de nieuwere wijnkasten een dikkere isolatie hebben. Tevens zijn de compressor en het koelmiddel vernieuwd. Bij sommige series is deze vernieuwing pas veel later gekomen. Uw verkoopadviseur kijkt graag met u naar de mogelijkheden.

Lager geluidsniveau

Dit is samen gegaan met de hier bovenstaande  vernieuwingen. De wijnkasten van EuroCave behoren tot de stilste wijnkasten ter wereld, zodat u de wijnkast prima in uw leefomgeving kunt neerzetten.

20x minder trillingen

Omdat EuroCave altijd bezig is met verbetering van haar product, kunnen we met trots zeggen dat een nieuwe EuroCave 20 x minder trillingen aan de wijn door geeft dan andere merken wijnkasten. Lees het onderzoek.

Fraaiere vormgeving

Geen mens dacht er 20 jaar geleden aan om een wijnkast in de woonkamer te zetten. De tijden zijn veranderd en tegenwoordig plaatst 76% van de particuliere wijnliefhebbers de wijnkast op een prominente plaats in huis. Dit dankzij de kleur van de wijnkast (99,3% kiest zwart), de amberkleurige sfeer verlichting, de full glass deuren en de prachtige plateaus.

Schuifplateaus op rollagers

Heeft uw wijnkast geen uitschuifbare plateaus op rollagers? Dan mist u beslist één van de meest essentiële gebruiksvriendelijke opties van de EuroCave wijnkast. Het stalen plateau is voorzien van 12 “Hand van de Sommelier” houders waar u 12 verschillende flessen in 1 oogopslag kunt terugvinden en uit de kast kunt nemen. Onmisbaar in uw wijnkast.

Alarm en verlichting

Tegenwoordig zijn de meeste modellen uitgerust met alarm en verlichting. Zo wordt u ontzorgd en kunt u vertrouwen op uw wijnkast dat u gewaarschuwd wordt als er een afwijking in de instelling voor komt. De verlichting is amberkleurig en geeft geen uv stralen en warmte af.

De beste bewaarkast ter wereld

Met trots heeft het EuroCave team in 2018 de Royale gepresenteerd: de beste bewaarkast ter wereld en winnaar van de Red Dot Design Award voor beste ontwerp. Bent u benieuwd naar deze wijnkast? Neem dan even een kijkje bij de Royale.

Ouder dan 1990

Heeft u nog een EuroCave wijnkast van voor 1990? Dan horen we dat graag van u. Dan is uw kast meer dan 30 jaar oud en zijn we er trots op dat deze nog werkt. Stuurt u ons een berichtje?

Jonger dan 2010

Dan heeft u nog een jonkie en dan zou de enige reden zijn dat u een grotere/kleinere, vrijstaande/inbouw, één temperatuurzone/multi temperatuurzones switch wilt maken.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!
Lincey van Bakel – l.vanbakel@eurocave.be – 03 8081242