Case study Restaurant Laurushaus in Schlosshotel Hugenpoet te Essen, Duitsland

De Pure serie wijnkasten van EuroCave, V-PURE-L

Michelin sterren restaurant Laurushaus bevindt zich in een voormalige schuur van het slot. Wijn is bij Laurushaus net zo belangrijk als de gerechten. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd door restaurantmanager en sommelière Carla Veenstra. Veel van de gasten kennen haar nog van haar tijd bij het legendarische restaurant Im Schiffchen. Carla’s specialiteit is het paren van eten en wijn, en daarnaast is ze ontzettend trots op de eerste Louis Roederer vinothèque van Duitsland.

De wens

Een opslagcapaciteit van ruim 500 flessen, met de perfecte serveertemperatuur voor alle champagne en wijnen gecombineerd met vakken voor de presentatie en branding van de Roederer Champagne.

De oplossing

Een maatwerk wand met 3 Pure wijnkasten ingebouwd, ruimte tussen de wijnkasten voor de presentatie van de champagne en boven de wijnkasten ruimte voor opslag en reclame voor Roederer.

De producten

Pure wijnkasten, één temperatuurzone voor het serveren van champagne, witte en rode wijn. De indeling bestaat uit volledig uitschuifbare plateaus. Er is gekozen voor een lichtkit optie voor extra aandacht op de wijnflessen.

Het resultaat

Zowel een functionele als een exclusieve presentatie wijnwand, met de nadruk op de mede investeerder van de wijnkasten… Roederer.

Bekijk de meest recente case studies…

Of ga naar de overzichtspagina.