Tête à Tête

Perfect voor de alledaagse wijnbehoeften

Het Tête à Tête wijnkastje is de ideale flessenkoelkast van klein formaat voor in huis. In dit wijnkastje kunt u twaalf flessen wijn, van rood tot wit, op de juiste serveertemperatuur houden. Daarnaast beschikt deze kleine flessenkoelkast over een automatisch vacumeersysteem, waarmee u twee geopende flessen tot wel tien dagen goed kunt houden. Als u een wijnbewaarkast van EuroCave aanschaft, is het Tête à Tête wijnkastje de perfecte aanvulling om uw wijn op de juiste serveertemperatuur te kunnen schenken.

4 criteria van optimale bescherming

Constante temperatuur

Het Tête à Tête wijnkastje kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.

Ideale luchtvochtigheid

Dankzij de binnenwanden van gemoffeld aluminium wordt het vocht perfect verdeeld. Overtollige condensatie wordt afgevoerd via een geïntegreerd lekbakje.

6 x minder trillingen

Dankzij het Vibration Exclusion System en de Hand van de Sommelier flessenhouders geeft de Tête à Tête 6 x minder trillingen af dan wijnkasten van andere merken. Lees meer >

100% uv-vrij

De glasdeur van uw Tête à Tête wijnkastje is voorzien van een uv-filter en de amberkleurige led-verlichting geeft geen uv-straling af.

Tete a Tete kleine wijnkoelkast voor wijn serveren

Ideale serveertemperatuur

Het wijnkastje houdt al uw wijnen, van rood tot wit, op de ideale serveertemperatuur. U kunt ervoor kiezen de temperatuur onderin de flessenkoelkast (tussen 6 en 12° C) of bovenin (tussen 16 en 22° C) in te stellen. Het wijnkastje bouwt dan automatisch een temperatuurverloop op, waarbij de temperatuur in de flessenkoelkast per plateau ongeveer 2° C oploopt.

  • Tete a Tete kleine wijnkoelkast voor wijn serveren

Vacumeren van geopende flessen

U heeft een mooie wijn geopend, maar u drinkt de wijn niet in één avond op? Of wilt u meerdere wijnen proberen en nuttigen over meerdere avonden? Dan is het natuurlijk eeuwig zonde als die wijn wordt verpest door oxidatie. Met het Tête à Tête wijnkastje is dat probleem verleden tijd. Het vacumeersysteem van deze flessenkoelkast maakt het mogelijk om de kwaliteit van uw aangebroken wijnen tot wel tien dagen te behouden, zodat u van uw wijn kunt genieten wanneer u dat wilt.

  • WineArt wijnkoeler wijn vacumeren

Tête à Tête: takes your breath away

Het moderne design van de Tête à Tête is onweerstaanbaar. Het wijnkastje is voorzien van een full glassdeur, met daarin geïntegreerd de touch-screendisplay. Dankzij de stijlvolle, amberkleurige verlichting worden uw staande flessen prachtig gepresenteerd. Verder is de Tête à Tête voorzien van een zwartglazen bovenblad, zodat het wijnkastje uitstekend als tafelmodel te gebruiken is.

  • WineArt wijnkoeler wijn vacumeren

Kwaliteit tot in detail

tot 10 jaar

GARANTIE
goede en snelle service

36 dB(A)

FLUISTERSTIL WIJNKASTJE
ideaal voor iedere ruimte

40 jaar

EUROCAVE
uitvinder van de wijnkast

in meer dan 70

LANDEN

99%

KLANTTEVREDENHEID

30 miljoen

FLESSEN WERELDWIJD
in een EuroCave

Wilt u meer informatie over de Tête à Tête?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten en prijzen.
U kunt de brochure geheel vrijblijvend downloaden of per post aanvragen.

Technische specificaties

Model Tête à Tête
Zones multi-zone
Temperatuur-
instellingen
Bovenin 16-22°C
Onderin 6-12°C
Maximale capaciteit* 12 flessen
Afmetingen (hxbxd) 850 x 300 x 465 mm
Gewicht 27 kg
Geluidsniveau 36 dB(A)
Energieklasse B

* Traditionele Bordeauxflessen.

EuroCave, met oog voor perfectie

Handgemaakt

Een EuroCave wijnkast wordt handmatig vervaardigd door specialisten, die met gedegen vakkennis en oog voor detail iedere wijnkast bouwen volgens uw specificaties. Na fabricage wordt iedere wijnkast uitvoerig getest op 45 punten.

Origine de France

Is er enig ander land waarvan men meer respect voor wijn en wijnliefhebbers mag verwachten? De wijnkasten van EuroCave hebben het ‘Origine de France’ waarmerk, zodat u ervan verzekerd bent dat de maker van uw wijnkast begrijpt hoe belangrijk uw passie voor u is.

Wereldwijd marktleider sinds 1976

EuroCave is uitgegroeid tot dé toonaangevende producent van wijnkasten. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave wijnkast of wijnrek.

Aanbevolen door topsommeliers

EuroCave is de keuze van experts. De beste sommeliers van Frankrijk, zoals John Euvrard en Fabrice Sommier, bevelen onze wijnkast van harte aan. Ook dichter bij huis weten veeleisende professionals EuroCave te vinden.

De service van EuroCave

Levenslange service

Onze wijnkasten bieden minstens 15 jaar plezier. Gedurende de hele levensduur van uw wijnkast blijven plateaus en reserve-onderdelen gewoon beschikbaar, zodat u nooit voortijdig afscheid van uw kast hoeft te nemen.

Advies en showroom

EuroCave staat u met raad en daad bij in de keuze van de beste wijnkast voor u. Dat kan in de ruime EuroCave showroom onder het genot van een kopje koffie of glas wijn, maar ook bij u thuis, telefonisch of per e-mail. Laat het ons weten!

Bezorging

Wij bezorgen de wijnkast gratis op de begane grond. We zetten de wijnkast op zijn plaats, stellen hem waterpas en geven u alle uitleg die u nodig heeft om de wijnkast te vullen en met veel plezier vele jaren te genieten van uw heerlijke wijn.

Complete wijnkelder inrichting van EuroCave

Wijn bewaren

Tête à Tête is de ideale serveerkast, maar wilt u ook bewaren? Dan biedt EuroCave een prachtige selectie wijnbewaarkasten en systemen voor wijnkelderinrichting. Bied u wijncollectie volledig zorg met een combinatie.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
.

Onze medewerkers dienen u graag van
persoonlijk advies over onze producten en
mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het
beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE
BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie
over onze producten. De brochures worden
kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.