Persoonlijk advies

Een wijnbewaarsysteem van EuroCave biedt u vele tientallen jaren wijnplezier. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u een product kiest dat goed bij uw specifieke situatie past. Om dat te realiseren, bieden wij een uitgebreide begeleiding bij het aankoopproces. Zo kunt u onze systemen in levensechte situaties ervaren in de EuroCave showroom in Bornem. Ook kunnen onze verkoopadviseurs u bezoeken, voor advies op locatie of helpen we u telefonisch uw ideale wijnkast samen te stellen.

Wilt u toch alvast weten welke producten bij u passen? Wij hebben een overzicht gemaakt van belangrijke punten om rekening mee te houden bij aanschaf van een wijnbewaarsysteem. Bekijk het overzicht op WeLoveWine.

Advies op locatie

Onze adviseur komt graag bij u langs

De kasten van EuroCave zijn niet alleen technologisch superieur; ze zijn ook ontwikkeld om in ieder interieur te passen. Of u nu een simpele bewaarkast zoekt voor in de garage, of een prachtig wijnmeubel voor in de woonkamer, of een opmaat gemaakte wijnkelder wilt ontwerpen, met de opties van EuroCave vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Wij helpen u dan ook graag bij u op locatie met het beste advies. Nodig een van onze adviseurs gerust uit.

Waar helpen we u mee?

EuroCave biedt meer dan twintig soorten wijnkasten. Tel daar de vele plateaus, deuren en ombouwmogelijkheden bij op en er zijn duizenden mogelijkheden. Hoe kunt u nu kiezen? Onze verkoopadviseurs bieden u natuurlijk graag deskundige begeleiding bij het aanschaffen van de voor u perfecte wijnkast. Ook kunt u direct naar onze keuzehulp, die u helpt om in een paar stappen het gewenste model samen te stellen.

Tete a Tete wijnkoeler

BEWAREN OF SERVEREN

De kasten van EuroCave zijn leverbaar voor verschillende doeleinden. Wat u met uw wijnen wilt doen, is cruciaal om een goede keuze te maken. Voor wie het beste van twee werelden wil, bieden wij verschillende kasten met drie- en multi temperatuurzones. Hierin heeft u de beschikking over zowel bewaar- als serveerruimte.

EuroCave plateaus in wijnkast

INDELING EN POSITIE

Onze wijnkasten kunnen ingericht worden met een brede selectie plateaus voor verschillende functies. U kunt natuurlijk ook verschillende plateaus combineren, om de voor u ideale indeling samen te stellen. Mocht u na een tijdje de indeling willen veranderen, dan zijn alle plateaus gewoon los bij te bestellen.

DE JUISTE UITSTRALING

De kasten van EuroCave zijn niet alleen technologisch superieur; ze zijn ook ontwikkeld om in ieder interieur te passen. Of u nu een simpele bewaarkast zoekt voor in de garage, of een prachtig wijnmeubel voor in de woonkamer, met de opties van EuroCave vindt u gegarandeerd wat u zoekt.