Showroom

De showroom van EuroCave is speciaal opgezet om u het allerbeste advies te kunnen bieden. Een wijnkast of wijnkelderinrichting koopt u immers om er vele jaren plezier van te hebben en onze ervaring leert dat een goede begeleiding daarbij een groot verschil kan maken. De verkoopadviseurs van EuroCave staan dan ook klaar om samen met u al uw wijnwensen te realiseren. Dit uiteraard onder het genot van een kopje koffie of een glas wijn.

De EuroCave showroom in Bornem bevindt zich in het Huis

Let op: onze showroom is gesloten op zaterdag 4 en zaterdag 11 mei.

Adres en openingstijden

Adres: Het Huis, Stationsplein 1, 2880 Bornem.
Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 18.30 uur

Wij zijn van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer is 03 808 12 42. We spreken Nederlands, Frans en Engels. (We speak Dutch, French and English.)

Afspraak maken

Wij vragen u vrijblijvend een afspraak te maken voor een showroombezoek. Dat kan op vrijdag en zaterdag om 09.30, 11.00, 12.30, 14.00, 15.30 en 17.00 uur. Andere dagen en tijdstippen in overleg. Bel ons op 03 808 12 42 of vul onderstaande formulier in.

  • DD slash MM slash JJJJ
    Let op! De showroom is alleen op vrijdag en zaterdag te bezoeken.
  • Hidden

Maatwerk

Helaas kunnen wij u geen voorbeelden van maatwerk, glazen wanden dan wel wijnvitrines laten zien in onze showroom. We begeleiden u graag op een andere manier voor het maken van uw keuze hierin.

Onze ambassadeurs

Wine N Design te Malle

Fregiric te Oostende

Williot Wine te Lillois-Witterzée

De Keyzer Drinks te Zaventem

Virtuele showroom

Onze verkoopmedewerkers laten u graag de showroom zien d.m.v. videobellen via Whatsapp. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Showroom alternatief
Woont u dichter bij de EuroCave showroom in Waalwijk (bij de Efteling), dan kunt u deze ook bezoeken van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Het Huis, tijdloze klasse

Het Huis in Bornem is een authentieke notariswoning uit de 19e eeuw. Vandaag straalt dit unieke pand pure klasse en oeverloze rust uit. Bovendien ontstond hier de succesvolle aanpak van Idee, want met de verwezenlijking van Het Huis werd het concept van totaalinrichting geboren. Naast de inrichting door Idee vindt u hier diverse andere inspirerende bedrijven allen gericht op woon- en leefstijl.

Het Pakhuis, inspirerende interieurs

Bij het binnenrijden van Bornem, aan de overkant van Het Huis, slechts gescheiden door het station, vindt u Het Pakhuis. In dit volledig gerenoveerde pand uit de jaren ’50 werden vroeger koloniale goederen verhandeld. Vandaag is het een bron van inspiratie voor wie houdt van persoonlijke interieurs. Wie binnenwandelt in Het Pakhuis wordt verrast door de vele geslaagde eigentijdse combinaties. Ons enthousiast en creatief team pakt keer op keer uit met inspirerende interieurs voor ieders budget.