• Tijdens de lockdown enkel VIRTUEEL showroombezoek

    Virtueel showroombezoek ENKEL op afspraak

Showroom

De showroom van EuroCave is speciaal opgezet om u het allerbeste advies te kunnen bieden. Een wijnkast of wijnkelderinrichting koopt u immers om er vele jaren plezier van te hebben en onze ervaring leert dat een goede begeleiding daarbij een groot verschil kan maken. De verkoopadviseurs van EuroCave staan dan ook klaar om samen met u al uw wijnwensen te realiseren. Dit uiteraard onder het genot van een kopje koffie of een glas wijn.

De EuroCave showroom in Bornem bevindt zich in het Notarishuis

Afspraak maken

Vanwege de maatregelen die getroffen worden om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, verzoeken wij u bij voorkeur om een afspraak te maken en om met maximaal 2 personen te komen (kinderen mogen meekomen). Dat kan op vrijdag en zaterdag om 11.00, 12.30, 14.00 en 15.30 uur. Andere dagen en tijdstippen in overleg. Bel ons op 038081242.

Lockdown

Vanwege de lockdown bieden we alleen virtueel showroombezoek aan. Wij vragen u hiervoor een afspraak te maken. Dat kan van maandag t/m zaterdag om 9.30, 11.00, 12.30, 14.00 en 15.30 uur. Bel ons op 038081242 of vul het contactformulier in.

Adres en openingstijden

Adres: Het Notarishuis, Stationsplein 1, 2880 Bornem
Openingstijden: alleen virtueel showroombezoek mogelijk tijdens lockdown

Wij zijn van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer is 038081242.

Showroom alternatief
Woont u dichter bij de EuroCave showroom in Waalwijk (bij de Efteling), dan kunt u deze ook bezoeken van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur. Dit wordt tijdens de lockdown niet geadviseerd.

Maatwerk

Helaas kunnen wij u geen voorbeelden van maatwerk, glazen wanden dan wel wijnvitrines laten zien in onze showroom. We begeleiden u graag op een andere manier voor het maken van uw keuze hierin.

Waarom een showroom

Kwaliteit houdt meer in dan alleen de grote dingen goed doen. Zeker bij een systeem dat zo nauw samenhangt met uw wijngenot en dat u vele jaren hoopt te gebruiken, zijn het de details die uiteindelijk het verschil maken tussen voldoende en geweldig. Daarvoor is onze showroom. Hier kunt u pas echt merken wat het verschil is tussen een bedrijf dat zich al meer dan 41 jaar gespecialiseerd heeft in het bewaren en serveren van wijn en alle aanbieders waarvoor het alleen een extraatje in het assortiment is. Dat is althans de mening van de vele wijnliefhebbers die u zijn voorgegaan en vol overtuiging voor EuroCave hebben gekozen.

Virtuele showroom

Onze verkoopmedewerkers laten u graag de showroom zien d.m.v. videobellen via Whatsapp. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Het Notarishuis, tijdloze klasse

Het Notarishuis in Bornem is een authentieke notariswoning uit de 19e eeuw. Vandaag straalt dit unieke pand pure klasse en oeverloze rust uit. Bovendien ontstond hier de succesvolle aanpak van Idee, want met de verwezenlijking van Het Notarishuis werd het concept van totaalinrichting geboren.

De vele authentieke kamers, de prachtige zolder en de statische tuin vormen samen een exclusief kader waarin een diversiteit aan stijlen en materialen een plaatsje kreeg: unieke gepersonaliseerde kersen- en eikenhouten meubelen, op maat gemaakte zetels, moderne- en designmeubelen van prestigieuze merken en eigen ontwerpen van de Idee interieurarchitecten.

Het Pakhuis, inspirerende interieurs

Bij het binnenrijden van Bornem, aan de overkant van Het Notarishuis, slechts gescheiden door het station, vindt u Het Pakhuis. In dit volledig gerenoveerde pand uit de jaren ’50 werden vroeger koloniale goederen verhandeld. Vandaag is het een bron van inspiratie voor wie houdt van persoonlijke interieurs. Wie binnenwandelt in Het Pakhuis wordt verrast door de vele geslaagde eigentijdse combinaties. Ons enthousiast en creatief team pakt keer op keer uit met inspirerende interieurs voor ieders budget.