Showroom

De showroom van EuroCave is speciaal opgezet om u het allerbeste advies te kunnen bieden. Een wijnkast of wijnkelderinrichting koopt u immers om er vele jaren plezier van te hebben en onze ervaring leert dat een goede begeleiding daarbij een groot verschil kan maken. De verkoopadviseurs van EuroCave staan dan ook klaar om samen met u al uw wijnwensen te realiseren. Dit uiteraard onder het genot van een kopje koffie of een glas wijn.

De EuroCave showroom in Bornem bevindt zich in het Notarishuis

Let op: op donderdag 29 september is de showroom gesloten.

Adres en openingstijden

Adres: Het Notarishuis, Stationsplein 1, 2880 Bornem
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.30 uur

Wij zijn van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer is 03 808 12 42.

Afspraak maken

Wij vragen u vrijblijvend een afspraak te maken voor een showroombezoek. Dat kan van donderdag t/m zaterdag om 11.00, 12.30, 14.00, 15.30 en 17.00 uur. Andere dagen en tijdstippen in overleg. Bel ons op 03 808 12 42 of vul onderstaande formulier in.

  • DD slash MM slash JJJJ
    Let op! De showroom is alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag te bezoeken.
  • Hidden

Maatwerk

Helaas kunnen wij u geen voorbeelden van maatwerk, glazen wanden dan wel wijnvitrines laten zien in onze showroom. We begeleiden u graag op een andere manier voor het maken van uw keuze hierin.

Waarom een showroom

Kwaliteit houdt meer in dan alleen de grote dingen goed doen. Zeker bij een systeem dat zo nauw samenhangt met uw wijngenot en dat u vele jaren hoopt te gebruiken, zijn het de details die uiteindelijk het verschil maken tussen voldoende en geweldig. Daarvoor is onze showroom. Hier kunt u pas echt merken wat het verschil is tussen een bedrijf dat zich al meer dan 41 jaar gespecialiseerd heeft in het bewaren en serveren van wijn en alle aanbieders waarvoor het alleen een extraatje in het assortiment is. Dat is althans de mening van de vele wijnliefhebbers die u zijn voorgegaan en vol overtuiging voor EuroCave hebben gekozen.

Virtuele showroom

Onze verkoopmedewerkers laten u graag de showroom zien d.m.v. videobellen via Whatsapp. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Showroom alternatief
Woont u dichter bij de EuroCave showroom in Waalwijk (bij de Efteling), dan kunt u deze ook bezoeken van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Het Notarishuis, tijdloze klasse

Het Notarishuis in Bornem is een authentieke notariswoning uit de 19e eeuw. Vandaag straalt dit unieke pand pure klasse en oeverloze rust uit. Bovendien ontstond hier de succesvolle aanpak van Idee, want met de verwezenlijking van Het Notarishuis werd het concept van totaalinrichting geboren.

De vele authentieke kamers, de prachtige zolder en de statische tuin vormen samen een exclusief kader waarin een diversiteit aan stijlen en materialen een plaatsje kreeg: unieke gepersonaliseerde kersen- en eikenhouten meubelen, op maat gemaakte zetels, moderne- en designmeubelen van prestigieuze merken en eigen ontwerpen van de Idee interieurarchitecten.

Het Pakhuis, inspirerende interieurs

Bij het binnenrijden van Bornem, aan de overkant van Het Notarishuis, slechts gescheiden door het station, vindt u Het Pakhuis. In dit volledig gerenoveerde pand uit de jaren ’50 werden vroeger koloniale goederen verhandeld. Vandaag is het een bron van inspiratie voor wie houdt van persoonlijke interieurs. Wie binnenwandelt in Het Pakhuis wordt verrast door de vele geslaagde eigentijdse combinaties. Ons enthousiast en creatief team pakt keer op keer uit met inspirerende interieurs voor ieders budget.