Humidor – sigarenklimaatkast
Sinds 1976 is EuroCave de wereldwijde specialist in wijn- en sigarenkasten. In deze humidor worden de ideale omstandigheden voor het bewaren van sigaren gecreëerd, zoals een constante temperatuur van 17°C en een relatieve luchtvochtigheid van 65-70%. Uiteraard is de humidor beschikbaar met veel luxe opties, zoals u van EuroCave gewend bent.

Waarom de humidor van EuroCave?

Het allerbeste…
De beste bewaartemperatuur voor sigaren is 16 tot 18° C. Als sigaren te koud bewaard worden, zullen ze veel van hun organoleptisch kwaliteit verliezen, wat pas te merken is bij het consumeren. Als sigaren te warm worden bewaard, bij 30° C of hoger, dan kan de lasioderma larve (tabak parasiet) zich ontwikkelen. De beste temperatuur voor het consumeren van sigaren, ligt tussen de 19 en 21° C

…voor uw mooiste sigaren
Maar ook de luchtvochtigheid is belangrijk. EuroCave garandeert een constante relatieve luchtvochtigheid tussen de 65-70%. Als een luchtvochtigheid van 70% wordt gecombineerd met een temperatuur van 17-18°C, bevat de lucht in de humidor 10 gram water per kubieke meter. In dit geval bevat de sigaar het ideale luchtvochtigheidslevel welke correspondeert met 14% van zijn gewicht.

Alarm en veiligheid
Alles in het belang van de veiligheid van uw sigaren en daarom hebben de humidors standaard een visueel en akoestisch alarm met 6 functies, ingebouwd in een strakke display met sfeerverlichting.

Optimale inrichting
De EuroCave humidor biedt plaats aan 700 tot 1000 sigaren. De indeling is flexibel door de unieke ophanging van de plateaus en de ruime keuze daarin; display tray op schuifplateau, schuiflades, etc.

Made in France
De EuroCave humidor heeft als enige ter wereld het “Origine de France” label. Een Frans kwaliteitsproduct, met een eigen research & development team en handgemaakt door professionals.

Uitstraling en looks
De afwerking is eindeloos; UV werende glasdeuren, lederen of houten ombouw mogelijkheden in talloze kleuren en materialen. Stel uw eigen humidor samen en geniet van al het goede!

 • Zowel koelen als verwarmen is geen probleem voor deze humidor, dankzij het dubbele koelcircuit.
  De natuurlijke luchtvochtigheid in deze humidor wordt met Hygro+ en aluminium binnenwanden perfect op peil gehouden.
  Permanente luchtcirculatie in uw humidor, zonder kans op nare geurtjes of schimmelvorming dankzij het koolstoffilter.
  Een isolatie gelijk aan 2 meter aarde wordt gerealiseerd met Cellular Quality Insulation en glasdeuren met stilstaande lucht.
  Het Vibration Exclusion System minimaliseert de trillingen van de compressor, zodat uw sigaren in alle rust kunnen rijpen.
  Duisternis is gegarandeerd omdat de glasdeur een UV-filter heeft en de verlichting geen UV-straling afgeeft.
NEEM CONTACT MET MIJ OP

Onze medewerkers dienen u graag van persoonlijk advies over onze producten en mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het beste resultaat.