• Wijn en interieur: een gewilde combi

    Elite opbouw wijnpresentatiesysteem

EuroCave zet opnieuw de schijnwerpers op zijn wijnkasten. En ditmaal op de Elite serie, ontworpen in 1990 en één van de meest bijzondere series uit het EuroCave assortiment. De Elite is het resultaat van de samenwerking tussen EuroCave, ontwikkelaar van de eerste wijnkast in 1976 en het door de 3e generatie gedreven familiebedrijf van luxe meubelmakers. Deze specialisten werken alleen maar met hout uit de Vogezen in Frankrijk of het Zwarte Woud in Duitsland.

Elite, brengt originaliteit in het interieur

Deze serie maakt het mogelijk om wijnflessen in de woonomgeving te bewaren en ook nog karakter toe te voegen aan het interieur. De Elite is gemaakt van massief hout, volgens traditie, en verkrijgbaar in 7 configuraties, 2 houtsoorten (eiken- en beukenhout) en 8 kleuren. De gekozen configuraties zijn leverbaar met een dichte en een glazen deur. Daarnaast is er in sommige configuraties ook nog een barmodule te plaatsen voor de opslag van glazen en sterke drank. Al met al een uniek meubel die warmte en sfeer in uw woonomgeving zal toevoegen.

De configuraties

Elite wijnkast module-a1

A1

Elite wijnkast module-c1

C1

Elite wijnkast module-c2

C2

Elite wijnkast module-c4

C4

Elite wijnkast module-c7

C7

Elite wijnkast module-c8

C8

Elite wijnkast module-c9

C9

De kleuren en houtsoorten

Beukenhout – Iep

Kleurstaal Elite beuken-mahonie

Beukenhout – Mahonie

Kleurstaal Elite beuken-natuur

Beukenhout – Natuur

Kleurstaal Elite beuken-wit

Beukenhout – Wit

Kleurstaal Elite beuken-zwart

Beukenhout – Zwart

Kleurstaal Elite Eiken-chocolade

Eikenhout – Chocolade

Kleurstaal Elite Eiken-cognac

Eikenhout – Cognac

Kleurstaal Elite Eiken-licht

Eikenhout – Licht

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Elite serie, bezoek dan de webpagina waar u alle informatie aantreft over deze unieke wijnkastenserie.

EuroCave heeft vele toonaangevende architecten, designers, bouwbedrijven en wijnverzamelaars geholpen met het creëren van een prachtige, technisch correcte wijnkelder. Wijn perfect op dronk laten komen is het ultieme doel van ons bedrijf. Laat u ook overtuigen waarom restaurateurs, sommeliers en wijnliefhebbers kiezen voor EuroCave.