SERVEREN EN VACUMEREN

Met deze EuroCave producten kunt u uw wijn op de juiste temperatuur serveren en geopende flessen wijn vacumeren. Nooit meer een geopende fles wijn weggooien, dankzij onze Tête à Tête, onze kleinste wijnkast. Het systeem houdt uw geopende flessen tot wel tien dagen goed, en bovendien op de perfecte drinktemperatuur.

TÊTE À TÊTE

tete a tete wijnkoelkastje

Wijnkast voor 12 flessen

  • De perfecte wijnkast voor wijn serveren en wijn vacumeren.
  • Stijlvolle vormgeving
  • Touch-screendisplay
  • Ideale aanvulling op een wijnbewaarkast

PROFESSIONELE SYSTEMEN

Speciaal voor wijnprofessionals

  • Verhoog uw wijnomzet, door mooiere presentatie en minder verspilling.
  • 3 modellen, van 2 tot 16 flessen
  • Met vacumeer- of stikstofsysteem
  • Wetenschappelijk bewezen effectief

EuroCave, voor iedere wijnliefhebber

WineArt wijnkoeler wijn vacumerenWijn vacumeren

Als u een fles wijn geopend heeft, dient u deze binnen een paar dagen te consumeren, anders bederft hij. Met de Tête à Tête kunt u uw wijn vacumeren, zodat deze tot wel 10 dagen goed blijft; zo goed dat u het verschil niet merkt met een net geopende fles.

TaT kleine wijnkast met vacumerenWaarom wijn vacumeren?

Kort na opening van de wijnfles zorgt het contact met zuurstof voor een ontwikkeling op positieve wijze van de balans in smaken en geuren. Maar na enkele uren zorgt ditzelfde contact met zuurstof voor het tegenovergestelde en moet u uw wijn vacumeren. Lees hier waarom.

Wereldwijd marktleider sinds 1976

EuroCave is de uitvinder van de wijnkast en is uitgegroeid tot dé toonaangevende producent van wijnkasten, wijnrekken en wijnkelderkoelingen. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave.

Aanbevolen door topsommeliers

EuroCave is de keuze van experts. De beste sommeliers van Frankrijk, zoals John Euvrard en Fabrice Sommier, bevelen onze wijnkasten van harte aan. Ook dichter bij huis weten veeleisende professionals EuroCave te vinden. Laat u overtuigen!

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Onze medewerkers dienen u graag van persoonlijk advies over onze producten en mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten. De brochures worden kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, kortingsacties en andere ontwikkelingen en meld u aan voor de nieuwsbrief.