Compact

De beste zorg, met minimaal gebruik van ruimte

Onze Compact wijnkoelkast inbouwserie biedt de beste zorg voor uw wijn, met minimaal gebruik van ruimte. Deze inbouw wijnkoelkasten zijn leverbaar in twee formaten: een klein model, geschikt voor onderbouw, of een groot model. Ook kunt u de Compact wijnkoelkast inbouwserie vrijstaand plaatsen, als klein tafelmodel of hoge, losstaande wijnkast. Heeft u een beperkte ruimte ter beschikking? De Compact wijnkoelkast inbouwserie van EuroCave biedt uitkomst.

Compact

De beste zorg, met minimaal gebruik van ruimte

Onze Compact wijnkoelkast inbouwserie biedt de beste zorg voor uw wijn, met minimaal gebruik van ruimte. Deze inbouw wijnkoelkasten zijn leverbaar in twee formaten: een klein model, geschikt voor onderbouw, of een groot model. Ook kunt u de Compact wijnkoelkast inbouwserie vrijstaand plaatsen, als klein tafelmodel of hoge, losstaande wijnkast. Heeft u een beperkte ruimte ter beschikking? De Compact wijnkoelkast inbouwserie van EuroCave biedt uitkomst.

Compact large

Alle 6 criteria van het perfecte kelderklimaat

Constante temperatuur

De Compact kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.

Ideale luchtvochtigheid

Actieve luchtvochtigheid controle door gebruik te maken van de natuurlijke luchtcirculatie.

20 x minder trillingen

Dankzij het Vibration Exclusion System heeft EuroCave 20 x minder trillingen dan andere merken. Lees meer >

Compact

Beste Isolatie

De beste wijnkoelkast heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.

Constante luchtcirculatie

Luchtcirculatie vindt plaats door een koolstoffilter, waardoor er geen schadelijke geuren in de kast komen.

100% UV-vrij

De glasdeur van uw Compact is voorzien van een uv-filter en de verlichting geeft geen uv-straling af.

Volledige integratie in uw interieur

U kunt ervoor kiezen de Compact wijnkoelkast inbouwserie vrijstaand te plaatsen, maar inbouw is zeker mogelijk. De afmetingen van de Compact wijnkoelkast inbouwserie zijn namelijk perfect afgestemd op de standaardafmetingen van huishoudelijke apparatuur. Bovendien heeft de Compact diverse handige opties om inbouw nog eenvoudiger en persoonlijker te maken.

1
2
3
Compact inbouwwijnkast
1

Frontventilatie*

Door een klein rooster onderaan de voorzijde van de inbouw wijnklimaatkast wordt alle warme lucht efficiënt afgevoerd. Hierdoor is een extra uitsparing in uw keukenblad overbodig en kunt u de wijnklimaatkast aan iedere zijde tegen aangrenzende units of wanden plaatsen.

* alleen kleine modellen

2

Verstelbare voetjes

De voetjes van de Compact zijn eenvoudig te verlengen of te verkorten, zodat uw inbouw wijnkast altijd op gelijke hoogte staat met uw andere apparatuur.

3

Deur-op-deursysteem

De Compact wijnkasten zijn leverbaar met diverse deuren, waaronder een deur-op-deursysteem. Deze deur kan worden voorzien van een paneel naar keuze, zodat uw wijnkast perfect geïntegreerd wordt in de keuken.

Ultieme bescherming en gebruiksgemak

Gun uw wijnen ultieme rust en stabiliteit, met de plateaus van EuroCave. De plateaus zijn volledig ontworpen om schadelijke trillingen te voorkomen, zodat uw wijn perfect op dronk kan komen. Bovendien zijn de plateaus geschikt voor ieder flestype, van Bordeaux tot Magnum, zodat uw hele verzameling probleemloos in de wijnkast past.

1
2
3
4
Compact schuifbare plateaus met hvds
1

Easyglide geleiders

De schuifplateaus van EuroCave zijn voorzien van easyglidebehandeling, waardoor trillingen geen kans krijgen om de rust van uw wijn te verstoren.

2

Flessenlabels

Houd overzicht in uw wijncollectie! De plateaus van EuroCave zijn voorzien van een gleuf langs de hele breedte, waarin u eenvoudig flessenlabels kunt plaatsen en verschuiven.

3

Optimale luchtcirculatie

De lucht rondom uw wijn wordt continu ververst, mede dankzij het open ontwerp van de Hand van de Sommelier-plateaus.

4

Hand van de Sommelier

Onze unieke Hand van de Sommelier garandeert een maximale capaciteit en flexibiliteit in uw wijnkast. Ieder schuifplateau is namelijk voorzien van acht individuele flessenhouders, die eenvoudig verschuifbaar zijn. Hierdoor kunnen de plateaus worden afgestemd op ieder type fles. Bovendien liggen alle flessen perfect stabiel.

Moderne display met alarmfunctie

De strak vormgegeven display heeft alles wat u nodig heeft voor de instellingen en controle van uw wijnkast. De display is voorzien van een alarmsysteem, dat u bij eventuele storingen waarschuwt met geluid- en lichtsignalen. Zolang u geen alarmmelding krijgt, weet u zeker dat uw wijnen perfect beschermd zijn.

1
2
3
4
5
1

Temperatuurweergave

De temperatuur wordt tot op 0,1 °C nauwkeurig weergegeven.

2

Luchtvochtigheidsweergave

Continu een accurate weergave van het luchtvochtigheidspercentage.

3

Alarmsysteem

5 visuele en akoestische alarmfuncties

– Temperatuur wijkt af van de instelling

– De deur blijft te lang openstaan

– De luchtvochtigheid komt onder de 50%

– Het koolstoffilter is aan vervanging toe

– Storing aan de temperatuursonde

4

Verlichting

Amberkleurige verlichting, die geen uv-straling of warmte afgeeft.

5

Touch-screendisplay

Bedien uw wijnkast eenvoudig met zes gevoelige toetsen in de display.

Kwaliteit tot in detail

tot 10 jaar

GARANTIE
goede en snelle service

55% minder

STROOMVERBRUIK

40 jaar

EUROCAVE
uitvinder van de wijnkast

in meer dan 70

LANDEN

99%

KLANTTEVREDENHEID

30 miljoen

FLESSEN WERELDWIJD
in een EuroCave

INFORMATIE EN PRIJZEN AANVRAGEN

In onze Compact wijnkoelkast inbouw serie catalogus vindt u nog meer uitgebreide informatie en prijzen.
U kunt de catalogus geheel vrijblijvend downloaden of per post thuis ontvangen.

Kies voor bewaren of serveren

1 temperatuur 5-22 graden wijnklimaatkast

1 temperatuur

Wijnbewaarkast

De 1-zone inbouw wijnkoelkasten zijn perfect geschikt om alle soorten wijn te bewaren. In deze inbouw wijnkoelkasten wordt namelijk het perfecte kelderklimaat gecreëerd. Bovendien kunt u rood en wit probleemloos bij elkaar bewaren, omdat de ideale bewaartemperatuur hetzelfde is. Heeft u liever een serveerkast voor grote hoeveelheden van één soort wijn? Ook dan bieden de 1-zone inbouw wijnkoelkasten uitkomst.

multi temperatuur 5-22 graden wijnklimaatkast

multi-temperatuur

Wijnserveerkast

Voor het serveren van alle soorten wijn is een multi-zone wijnkoelkast ideaal. In deze inbouw wijnkoelkast heerst op ieder plateau namelijk steeds een andere temperatuur. U hoeft alleen de temperatuur onderin voor witte wijn en de temperatuur bovenin voor rode wijn in te stellen; de kast bouwt vervolgens een temperatuurverloop op. Aanvankelijk vooral populair in de horeca, maar inmiddels ook veel gebruikt door particuliere wijnliefhebbers.

De verschillende afmetingen

De Compact wijnkoelkast inbouwserie is in verschillende afmetingen te verkrijgen. Zo vindt u altijd een formaat dat aansluit bij uw gewenste opslagcapaciteit. Tip: koop de wijnkast niet te klein…als u eenmaal een goede bewaarplaats heeft voor uw wijnen, kunt u mooie aanbiedingen niet meer weerstaan!

Compact small

Small

Compact large

Large

Compact large double

2x Large

Compact large quadruple

4x Large

kies uw eigen deur

Voor een perfecte integratie in uw interieur is uw Compact wijnkoelkast inbouwserie leverbaar met diverse deuren. Zo zijn er een deur-op-deursysteem om uw wijnkast discreet weg te werken achter een keukenfront en onze unieke full glass deur, zonder rand.

Compact full glass

Full glassdeur

Compact technische deur zwart

Deur-op-deursysteem

Compact glasdeur met kader

Glasdeur met zwart kader

Een flexibele indeling

Diverse plateaus voor alle soorten flessen voor uw Compact wijnkoelkast inbouw serie

Schuifplateaus

Op een Compact schuifplateau passen 8 flessen die u elk op zich kunt pakken, zonder een andere fles te moeten verplaatsen.

Opslagplateaus

Een opslagplateau is geschikt voor grotere hoeveelheden wijn. Deze worden op een opslagplateau rij voor rij op elkaar gestapeld.

Presentatieplateaus

Wilt u zien welke wijnen er in de kast liggen? Dan zijn één of meerdere presentatieplateaus iets voor uw wijnkoelkast.

Technische specificaties

Model V059 V259
Zones 1-zone 1-zone
Temperatuur-
instellingen
5 – 20°C 5 – 20°C
Maximale capaciteit* 47 flessen 164 flessen
Afmetingen (hxbxd) 818-852 x 594 x 555 mm 1772-1812 x 594 x 572 mm
Model S059 S259
Zones multi-zone multi-zone
Temperatuur-
instellingen
Bovenin 15-22°C
Onderin 5-12°C
Bovenin 15-22°C
Onderin 5-12°C
Maximale capaciteit* 47 flessen 164 flessen
Afmetingen (hxbxd) 818-852 x 594 x 555 mm 1778-1812 x 594 x 572 mm

De service van EuroCave

Uitvinder van de wijnkast

EuroCave heeft in 1976 de eerste wijnkast uitgevonden en is sindsdien uitgegroeid tot dé meest toonaangevende producent van wijnkasten. Meer dan 30.000.000 flessen wijn liggen veilig opgeslagen in een EuroCave wijnkast of wijnrek.

Showroom

Wilt u de producten zien? Dat kan in onze showroom. Niet alleen de Compact wijnkoelkast inbouw serie, maar natuurlijk ook alle andere producten. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de keuze voor de beste wijnkast voor u!

Bezorging

Wij bezorgen uw Compact wijnkoelkast inbouwserie gratis tot de tweede etage. We zetten de wijnkast op zijn plaats, stellen hem waterpas en geven u alle uitleg om de wijnkast te vullen en met veel plezier vele jaren te genieten van uw heerlijke wijn.

Koolstoffilterservice

De wijnkasten van EuroCave vereisen nauwelijks onderhoud. Het enige dat u dient te doen, is jaarlijks het koolstoffilter vervangen. U kunt gebruik maken van onze automatische koolstoffilter service of ieder jaar een filter bestellen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Onze medewerkers dienen u graag van persoonlijk advies over onze producten en mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten. De brochures worden kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.