Première

Geen moeilijke keuzes, gewoon de beste zorg

De Première wijnbewaarkast maakt de perfecte wijnkelder voor iedereen beschikbaar. De Première serie beschikt namelijk over dezelfde hoogstaande EuroCave technologie als onze andere series, maar in een minimalistische uitvoering. Zo wordt een perfect kelderklimaat gerealiseerd, zonder luxe extra’s of ombouwmogelijkheden. Wel biedt de Première diverse opties om naar behoefte te worden ingericht.

Première

Geen moeilijke keuzes, gewoon de beste zorg

De Première wijnbewaarkast maakt de perfecte wijnkelder voor iedereen beschikbaar. De Première serie beschikt namelijk over dezelfde hoogstaande EuroCave technologie als onze andere series, maar in een minimalistische uitvoering. Zo wordt een perfect kelderklimaat gerealiseerd, zonder luxe extra’s of ombouwmogelijkheden. Wel biedt de Première diverse opties om naar behoefte te worden ingericht.

Premiere large

Alle 6 criteria van het perfecte kelderklimaat

Constante temperatuur

De Première kan zowel koelen als verwarmen, voor de perfecte bewaartemperatuur.

Ideale luchtvochtigheid

Ook voor een relatief hoge luchtvochtigheid wordt gezorgd in uw Première.

20 x minder trillingen

Dankzij het Vibration Exclusion System 20 x minder trillingen bij uw wijn. Lees meer >

Perfecte Isolatie

De beste wijnkast heeft Cellular Quality Insulation, met dezelfde isolatiewaarde als 2 meter aarde.

Constante luchtcirculatie

De natuurlijk luchtcirculatie komt via een zuiverend koolstoffilter de wijnbewaarkast in.

GEEN UV-STRALEN

De glasdeur is voorzien van een uv-filter en de verlichting geeft geen uv-straling af.

Een duidelijk bedieningspaneel

De juiste klimaatbeheersing is één ding, maar u wilt er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat uw wijnbewaarkast dat zonder omkijken waar maakt. Daarom is de Première uitgerust met alarm, dat u bij mogelijke storingen waarschuwt met geluid- en lichtsignalen. Zolang u uw wijnkast niet hoort, weet u zeker dat uw wijnen perfect beschermd zijn.

1
2
3
4
Premiere wijnbewaarkast display
1

Temperatuurweergave

De temperatuur wordt tot op 0,1 °C nauwkeurig weergegeven.

2

Alarm

Alarmfunctie, die met licht en geluid waarschuwt als de temperatuur te veel afwijkt

3

Verlichting

Afneembare verlichting op de deur, uiteraard zonder uv-straling

4

Touch-screendisplay

Bedien uw wijnkast eenvoudig met gevoelige toetsen in de display.

De unieke plateaus van EuroCave

Op de plateaus van EuroCave liggen uw wijnflessen in alle rust. De plateaus zijn ontworpen om schadelijke trillingen te voorkomen, zodat uw wijn goed bewaard worden. De plateaus zijn geschikt voor ieder flestype, van Bordeaux tot Magnum, zodat uw hele verzameling wijnen zonder problemen in de wijnbewaarkast past.

1
2
3
4
Pure hand van de sommelier
1

Flessenlabels

Houd overzicht in uw wijncollectie! De plateaus van EuroCave zijn voorzien van een gleuf langs de hele breedte, waarin u eenvoudig flessenlabels kunt plaatsen en verschuiven.

>

2

Easyglide geleiders

De schuifplateaus van EuroCave zijn voorzien van easyglidebehandeling, waardoor trillingen geen kans krijgen om de rust van uw wijn te verstoren.

3

Hand van de Sommelier

Onze unieke Hand van de Sommelier garandeert een maximale capaciteit en flexibiliteit in uw wijnkast. Ieder schuifplateau is namelijk voorzien van twaalf individuele flessenhouders, die eenvoudig verschuifbaar zijn. Hierdoor kunnen de plateaus worden afgestemd op ieder type fles. Bovendien liggen alle flessen perfect stabiel.

4

Optimale luchtcirculatie

De lucht rondom uw wijn wordt continu ververst, mede dankzij het open ontwerp van de Hand van de Sommelier-plateaus.

Handheld verlichting

Alle wijnkasten van EuroCave zijn voorzien van verlichting. Zelfs onze Première wijnbewaarkast serie blijft niet achter. In de Première treft u een handige uitneembare verlichting met leeslampfunctie, waarmee u al uw wijnen snel kunt identificeren. En voor een sfeervolle uitstraling klikt u de verlichting gewoon terug in de deur.

Kwaliteit tot in detail

tot 10 jaar

GARANTIE
goede en snelle service

55% minder

STROOMVERBRUIK

40 jaar

EUROCAVE
uitvinder van de wijnkast

in meer dan 70

LANDEN

99%

KLANTTEVREDENHEID

30 miljoen

FLESSEN WERELDWIJD
in een EuroCave

Wilt u meer informatie over de Première?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie en prijzen.
Download de brochure geheel vrijblijvend of vraag hem per post aan.

De ideale wijnbewaarkast

1 temperatuur 9-15 graden

1 temperatuur

Wijnbewaarkast

In de Première serie kunt u uw wijnen bewaren, net als in een natuurlijke wijnkelder. De wijnbewaarkast creëert namelijk een klimaat zoals u dat in de beste natuurlijke wijnkelders aantreft, inclusief luchtvochtigheid, luchtcirculatie en bescherming tegen trillingen.

Verschillende afmetingen

De Première is in verschillende afmetingen te verkrijgen. Zo vindt u altijd een model dat bij uw gewenste opslagcapaciteit past. Tip: wij adviseren om de wijnbewaarkast niet te klein te kopen…als u eenmaal een goede bewaarplaats heeft voor uw wijnen, kunt u mooie aanbiedingen niet meer weerstaan!

Premiere klein

Small

Premiere medium

Medium

Premiere large

Large

Premiere large double

2x Large

Premiere large quadruple

4x Large

kies uw eigen deur

De Première wijnbewaarkast serie is leverbaar met een dichte deur of een glasdeur. Welke deur u ook kiest, de rand is altijd leverbaar in drie kleuren: zwart, zilver of rood. Bekijk hieronder vier van de zes mogelijke combinaties.

Premiere wijnbewaarkast

Dichte deur met zilverkleurige rand

Dichte deur met rode rand

Premiere met glasdeur

Glasdeur met zwarte rand

Premiere wijnbewaarkast

Glasdeur met zilverkleurige rand

Een flexibele indeling

Niets is belangrijker dan dat uw wijnflessen overzichtelijk opgeslagen zijn in uw wijnkast. In een grote wijnbewaarkast kunnen al gauw bijna 200 flessen, die wilt u wel makkelijk terug kunnen vinden. Vandaar de keus uit handige plateaus voor alle soorten flessen.

Pure schuifplateau

Schuifplateaus

Wie veel verschillende soorten wijn heeft en deze overzichtelijk wil bewaren kan niet zonder een wijnbewaarkast met schuifplateaus. Ieder plateau biedt plaats aan 12 flessen, eenvoudig onder handbereik.

Pure opslagplateau

Opslagplateaus

Voor de maximale opslagcapaciteit kan de wijnbewaarkast worden ingedeeld met vaste opslagplateaus. Hierop kunnen ruim 75 flessen opgelegd worden. Ideaal voor grote hoeveelheden van één wijn.

Pure presentatieplateau

Presentatieplateaus

Als het oog ook wat wil, dan is een presentatieplateau wellicht iets voor u. Zeker in combinatie met een glasdeur en verlichting wordt iedere wijn in uw Première prachtig uitgelicht en gepresenteerd.

Technische specificaties

Model V-PREM-S V-PREM-M V-PREM-L
Zones 1-zone 1-zone 1-zone
Temperatuur-
instellingen
9 – 15°C 9 – 15°C 9 – 15°C
Maximale capaciteit* 92 flessen 169 flessen 234 flessen
Afmetingen (hxbxd) 960 x 680 x 690 mm 1480 x 680 x 690 mm 1825 x 680 x 690 mm

De service van EuroCave

Levenslange service

Onze wijnbewaarkasten bieden heel lang plezier. Gedurende de levensduur van uw wijnbewaarkast blijven plateaus en reserve-onderdelen gewoon beschikbaar, zodat u nooit voortijdig afscheid van uw kast hoeft te nemen.

Advies en showroom

De adviseurs van EuroCave staan u met plezier met raad en daad bij in de keuze van de beste wijnkast voor u. Dat kan in de EuroCave showroom, maar ook bij u thuis, telefonisch of per e-mail. Laat het ons weten!

Bezorging

Wij leveren de Première gratis op de begane grond. We zetten hem op zijn plaats, stellen hem waterpas en geven u alle uitleg die u nodig heeft om de wijnkast te vullen en met veel plezier te genieten van uw heerlijke wijn.

Koolstoffilterservice

De wijnbewaarkasten van EuroCave vereisen nauwelijks onderhoud. Het enige dat u dient te doen, is jaarlijks het koolstoffilter vervangen. En daar helpen we u graag aan herinneren, door jaarlijks tegen gereduceerd tarief een filter toe te sturen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Onze medewerkers dienen u graag van persoonlijk advies over onze producten en mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten. De brochures worden kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.