Revelation

Het resultaat van 40 jaar innovatie

De eerste wijnkast werd in 1976 door EuroCave op de markt gebracht. Innovatie is dan ook van begin af aan het speerpunt van ons bedrijf geweest. Nog altijd introduceren wij met regelmaat geheel nieuwe series, gekenmerkt door baanbrekende technologie en design. In 2014 is deze traditie voortgezet, met de introductie van de luxe Revelation wijnklimaatkast, het summum qua vormgeving en gebruiksgemak.

Revelation

Het resultaat van 40 jaar innovatie

De eerste wijnkast werd in 1976 door EuroCave op de markt gebracht. Innovatie is dan ook van begin af aan het speerpunt van ons bedrijf geweest. Nog altijd introduceren wij met regelmaat geheel nieuwe series, gekenmerkt door baanbrekende technologie en design. In 2014 is deze traditie voortgezet, met de introductie van de luxe Revelation wijnklimaatkast, het summum qua vormgeving en gebruiksgemak.

Alle 6 criteria van het perfecte kelderklimaat

Constante temperatuur

De Revelation kan zowel koelen als verwarmen. Zo houden ze een constante temperatuur.

Ideale luchtvochtigheid

Een ideale luchtvochtigheid door gebruik te maken van de natuurlijke luchtcirculatie en aluminium binnenwanden.

20 x minder trillingen

Dankzij het Vibration Exclusion System heeft EuroCave 20 x minder trillingen dan andere merken. Lees meer >

Beste Isolatie

De beste wijnklimaatkast heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.

Constante luchtcirculatie

De luchtcirculatie vindt plaats door een koolstoffilter, waardoor schadelijke geuren geweerd worden.

100% UV-vrij

De glasdeur van uw luxe wijnklimaatkast is voorzien van een uv-filter en de verlichting geeft geen uv-straling af.

Technisch hoogstaande display met alarm

De beste klimaatbeheersing is één ding, maar u wilt er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat uw wijnklimaatkast dat zonder omkijken waar maakt. Daarom is de Revelation serie uitgerust met een alarmsysteem, dat u bij mogelijke storingen waarschuwt met geluid- en lichtsignalen. Zolang u uw wijnklimaatkast niet hoort, weet u zeker dat uw wijnen perfect beschermd zijn.

1
2
3
4
5
Revelation display closeup wijnklimaatkast
1

Temperatuurweergave

De temperatuur wordt tot op 0,1 °C nauwkeurig weergegeven.

2

Luchtvochtigheidsweergave

Continu een accurate weergave van het luchtvochtigheidspercentage.

3

Alarmsysteem

5 visuele en akoestische alarmfuncties

– Temperatuur wijkt af van de instelling

– De deur blijft te lang openstaan

– De luchtvochtigheid komt onder de 50%

– Het koolstoffilter is aan vervanging toe

– Storing aan de temperatuursonde

4

Verlichting

Luxe all-roundverlichting. Beschijnt uw wijn van alle kanten. Uiteraard zonder uv-straling af te geven.

5

Touch-screendisplay

Bedien uw wijnkast eenvoudig met zes gevoelige toetsen in de display.

Premium plateaus, voor de beste zorg

Onze wijnklimaatkast series staan bekend om het grote assortiment plateaus voor iedere behoefte. De plateaus van de Revelation serie zijn helemaal vernieuwd, en bieden nu nog meer. Zo kunt u kiezen uit twee kleuren en zijn de schuifplateaus voorzien van een soft-close systeem. Bovendien kan ieder plateau in uw wijnklimaatkast worden uitgerust met rvs flessen labels, voor snelle identificatie.

1
2
3
4
5
Revelation plateau wijnserveren
1

Soft-closebescherming

De wijnkasten van EuroCave geven tot zes keer minder trillingen af dan andere wijnkasten. Dat is mede te danken aan het soft-closemechanisme in onze uitschuifbare premium plateaus.

2

Kies zelf uw kleur

De frontjes van de premium schuifplateaus zijn leverbaar in twee kleuren: licht eikenhout of glossy black.

3

Herschrijfbare flessenlabels

Houd overzicht in uw wijncollectie! Alle premium plateaus kunnen worden voorzien van rvs flessenlabels. Deze zijn eenvoudig te beschrijven en te herschrijven met de bijgeleverde whiteboardpen.

4

Hand van de Sommelier

Onze unieke Hand van de Sommelier garandeert een maximale capaciteit en flexibiliteit in uw wijnkast. Ieder schuifplateau is namelijk voorzien van twaalf individuele flessenhouders, die eenvoudig verschuifbaar zijn. Hierdoor kunnen de plateaus worden afgestemd op ieder type fles. Bovendien liggen alle flessen perfect stabiel.

5

Optimale luchtcirculatie

De lucht rondom uw wijn wordt continu ververst, mede dankzij het open ontwerp van de Hand van de Sommelier-plateaus.

Unieke sfeervolle verlichting

Geef uw wijnen de aandacht die ze verdienen. De Revelation wijnklimaatkast is voorzien van een unieke all-round verlichting in de omlijsting, waarmee uw wijncollectie van alle kanten prachtig verlicht wordt. De verlichting geeft uiteraard geen uv-straling af, zodat uw wijn er geen enkele hinder van ondervindt. De warme, sfeervolle gloed maakt van uw wijnklimaatkast bovendien een aantrekkelijke aanwinst voor iedere woonruimte.

Kwaliteit tot in detail

tot 10 jaar

GARANTIE
goede en snelle service

55% minder

STROOMVERBRUIK

40 jaar

EUROCAVE
uitvinder van de wijnkast

in meer dan 70

LANDEN

99%

KLANTTEVREDENHEID

meer dan 1000

MOGELIJKHEDEN

Wilt u meer informatie over de Revelation?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten en prijzen.
U kunt de brochure geheel vrijblijvend downloaden of per post aanvragen.

Kies voor bewaren

1 temperatuur 5-22 graden wijnklimaatkast

1 temperatuur

Wijn bewaren

Bewaar al uw wijn onder de meest ideale omstandigheden, in een 1-zone wijnklimaatkast. De wijnkast creëert het klimaat zoals u dat in de beste natuurlijke wijnkelders tegenkomt. Een 1-zone wijnklimaatkast is geschikt om zowel rode als witte wijn in te bewaren, omdat de bewaartemperatuur voor iedere wijn hetzelfde is. U kunt er echter ook voor kiezen de 1-zone wijnklimaatkast te gebruiken als wijn serveerkast voor één soort wijn, op drinktemperatuur.

De afmetingen van de Revelation

De Revelation is in verschillende afmetingen te verkrijgen. Zo vindt u altijd een formaat dat aansluit bij uw gewenste opslagcapaciteit. Tip: koop de wijnklimaatkast niet te klein…als u eenmaal een goede bewaarplaats heeft voor uw wijnen, zult u een leuke wijnaanbieding niet meer kunnen weerstaan.

Revelation small EuroCave

Small

Revelation large

Large

2x Large

4x Large

De deuren van de Revelation

Een wijnklimaatkast uit de Revelation-serie is leverbaar met drie oogstrelende deuren. Kies voor een glanzende, pianozwarte deur of een full glass deur zonder kader. Voor de grote modellen is er ook een glasdeur met rvs-rand beschikbaar.

Piano Black deur

Revelation full glass deur zwart

Full glassdeur

De meest luxe plateaus

Voor de Revelation zijn de standaardplateaus wel heel bijzonder.

Schuifplateaus

Voorzien van een eikenhouten of glossy black front biedt dit soft close schuifplateau alle luxe die u van een EuroCave plateau mag verwachten. Geschikt voor maximaal 12 flessen.

Opslagplateaus

Voor de maximale capaciteit kan de wijnkast worden ingedeeld met opslagplateaus. Hierop kunnen maximaal 75 flessen opgelegd worden. Ideaal voor grote hoeveelheden van één wijn.

Presentatieplateaus

Het uitschuifbare presentatieplateau biedt de mogelijkheid enkele wijnflessen uit uw collectie een prominente plaats in de wijnkast te geven. Erachter is ook nog plaats voor liggende flessen.

Technische specificaties

Model V-REVEL-S V-REVEL-L
Zones 1-zone 1-zone
Temperatuur-
instellingen
5 – 20°C 5 – 20°C
Maximale capaciteit* 92 flessen 215 flessen
Afmetingen (hxbxd) 960 x 680 x 720 mm 1825 x 680 x 720 mm

De service van EuroCave

Levenslange service

Onze wijnkasten hebben een lange levensduur. Gedurende de hele levensduur van uw wijnklimaatkast blijven alle onderdelen gewoon beschikbaar, zodat u nooit voortijdig afscheid van uw kast hoeft te nemen.

Advies en showroom

EuroCave staat u met raad en daad bij in de keuze van de wijnkast. Dat kan in de ruime EuroCave showroom onder het genot van een kopje koffie of glas wijn, maar ook bij u thuis, telefonisch of per e-mail. Laat het ons weten!

Bezorging

Wij bezorgen de wijnklimaatkast niet alleen, maar we zetten de wijnklimaatkast ook op zijn plaats, stellen hem waterpas en helpen u desgewenst met het vullen  zodat u met veel plezier vele jaren kunt genieten van uw heerlijke wijn.

Koolstoffilterservice

De wijnklimaatkasten van EuroCave vereisen nauwelijks onderhoud. U dient alleen jaarlijks het koolstoffilter te vervangen. U kunt gebruik maken van de jaarlijkse koolstoffilter service of ieder jaar een filter bestellen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Onze medewerkers dienen u graag van persoonlijk advies over onze producten en mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten. De brochures worden kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.