Royale wijnbewaarkast

Royale, perfectie voor uw mooiste wijnen

Waar onze andere wijnkasten de beste natuurlijke wijnkelders evenaren, durven we te stellen dat de Royale wijnbewaarkast ze overtreft. Nergens ter wereld vindt u betere bewaaromstandigheden voor uw wijn. En dat in combinatie met het gebruiksgemak en de stijlvolle vormgeving die u van ons gewend bent. Dankzij de expertise die meer dan 40 jaar ervaring ons heeft opgeleverd, kan EuroCave met trots de Royale wijnbewaarkast aanbieden.

Royale wijnbewaarkast

Royale, perfectie voor uw mooiste wijnen

Waar onze andere wijnkasten de beste natuurlijke wijnkelders evenaren, durven we te stellen dat de Royale wijnbewaarkast ze overtreft. Nergens ter wereld vindt u betere bewaaromstandigheden voor uw wijn. En dat in combinatie met het gebruiksgemak en de stijlvolle vormgeving die u van ons gewend bent. Dankzij de expertise die meer dan 40 jaar ervaring ons heeft opgeleverd, kan EuroCave met trots de Royale wijnbewaarkast aanbieden.

Exclusief voor wijnliefhebbers

De Royale wijnbewaarkast is niet voor iedereen. Alleen die wijnliefhebbers die hun collectie Petrus, Romanée Conti, Clos Vougeot, Hermitage en Château Margaux respecteren zoals het de echte kenners betaamt, zullen de Royale op waarde weten te schatten. Speciaal voor hen is deze unieke, genummerde wijnbewaarkast ontwikkeld.

Alle criteria van het perfecte kelderklimaat

Wat maakt de klimaattechnologie van de Royale zo bijzonder? Uiteraard houdt de wijnbewaarkast rekening met alle elementen van het ideale bewaarklimaat, maar dat kunt u van alle wijnkasten van EuroCave verwachten. De Royale is eenvoudigweg nog geavanceerder, nog verder uitgedacht, nog beter.

1
2
3
4
5
1

Perfecte temperatuur

De temperatuur in de wijnbewaarkast wordt tot op een halve graad nauwkeurig op 12″C gehouden, bij omgevingstemperaturen tussen 0 en 35″C.

2

Perfecte luchtvochtigheid

De luchtvochtigheid blijft continu rond de 70%. Als de luchtvochtigheid te laag ligt, verspreidt de onafhankelijke ventilator vocht uit het gescheiden reservoir. Als de luchtvochtigheid te hoog ligt, slaat de compressor aan voor een korte koelcyclus.

3

Gefilterde luchtcirculatie

De wijnbewaarkast is voorzien van het meest geavanceerde koolstoffilter, dat de vorming van nare geurtjes en schimmels tegengaat; na drie maanden gebruik al met 70%. De lucht in de wijnbewaarkast is schoner dan de lucht erbuiten.

4

Volledige uv-bescherming

De luxe full glassdeur van de wijnbewaarkast is voorzien van drie glaslagen, gescheiden door argongas. Hiermee wordt ruim 99% van de schadelijke uv-straling van buitenaf tegengehouden.

5

Tot 6 x minder trillingen

De stelvoetjes zijn individueel verstelbaar en gemaakt van twee schokdempende materialen, voor optimale stabiliteit. Daarnaast is de compressor gescheiden van de rest van de kast en is de verdamper geïsoleerd.

De beste zorg met premium plateaus

De beste zorg gaat verder dan alleen het perfecte bewaarklimaat. De unieke schuifplateaus van de Royale zijn ontworpen om de trillingen die de rust van uw wijn kunnen verstoren op te vangen. Bovendien bieden de plateaus u optimaal gebruiksgemak dankzij de verschuifbare flessenhouders en identificatielabels.

1
1

Hand van de Sommelier

Onze unieke Hand van de Sommelier garandeert een maximale capaciteit en flexibiliteit in uw wijnkast. Ieder schuifplateau is namelijk voorzien van twaalf individuele flessenhouders, die eenvoudig verschuifbaar zijn. Hierdoor kunnen de plateaus worden afgestemd op ieder type fles. Bovendien liggen alle flessen perfect stabiel.

Unieke verlichting

Geef uw wijnen de aandacht die ze verdienen. De display en plateaus in de Royale wijnbewaarkast zijn voorzien van amberkleurige verlichting, die geen warmte of uv-straling afgeeft. Hierdoor komen de etiketten van uw mooiste flessen prachtig uit en staat uw wijncollectie altijd in het middelpunt.

Schitterend design, vanuit iedere hoek

De Royale is niet alleen een aanwinst voor uw wijncollectie, maar ook voor uw interieur. Zo kunt u kiezen uit elf kleuren* die de authenticiteit van eeuwenoude wijngaarden symboliseren. En zelfs de achterkant van de wijnbewaarkast is stijlvol vormgegeven, zodat u de kast probleemloos middenin de ruimte kunt zetten.

*Elf decoratieve panelen beschikbaar: steenwit, Calacatta-marmer, kastanje, Alaska-eik, zilvereik, Palazzo-marmer, matzwart, lichte leisteen, steenzink, rode aarde en mineraalgrijs.

De wijnbewaarkast die zekerheid biedt

U wilt uw waardevolle wijncollectie met een gerust hart aan uw wijnbewaarkast kunnen toevertrouwen. Daarom is de Royale voorzien van een uitgebreid alarmsysteem, dat u met licht- en geluidsignalen waarschuwt als de deur per ongeluk open blijft staan, als het koolstoffilter vervangen moet worden of bij storingen.

WAT MAAKT DE ROYALE DE BESTE WIJNBEWAARKAST TER WERELD?

We hebben het voor u op een rijtje gezet

Wist u dat de royale in 2018 de red dot design award gewonnen heeft?

Kwaliteit tot in detail

tot 10 jaar

GARANTIE
goede en snelle service

55% minder

STROOMVERBRUIK

40 jaar

EUROCAVE
uitvinder van de wijnkast

in meer dan 70

LANDEN

99%

KLANTTEVREDENHEID

30 miljoen

FLESSEN WERELDWIJD
in een EuroCave

Luchtkwaliteit in de Royale beter dan de omgeving waarin hij staat!

Wilt u meer informatie over de Royale?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten en prijzen.
U kunt de brochure geheel vrijblijvend downloaden of per post aanvragen.

Technische specificaties

Model
Zones
Temperatuur-
instellingen
Maximale
capaciteit
Afmetingen
(h x b x d)
V-ROYALE-L
1-zone
12°C
124 flessen
1847 x 880 x 617 mm

De service van EuroCave

Levenslange service

De Royale biedt tenminste 20 jaar plezier. Gedurende de hele levensduur van uw wijnbewaarkast blijven plateaus en reserve-onderdelen gewoon beschikbaar, zodat u nooit voortijdig afscheid van uw kast hoeft te nemen.

Advies en showroom

EuroCave staat u met raad en daad bij in de keuze van de beste wijnkast. Dat kan in de EuroCave showroom onder het genot van een kopje koffie of glas wijn, maar ook bij u thuis, telefonisch of per e-mail. Laat het ons weten!

Bezorging

Wij bezorgen de wijnkast gratis op de begane grond. We zetten de wijnkast op zijn plaats, stellen hem waterpas en geven u alle uitleg die u nodig heeft om de wijnkast te vullen en met veel plezier vele jaren te genieten van uw wijn.

Koolstoffilterservice

De wijnkasten van EuroCave vereisen nauwelijks onderhoud. Het enige dat u dient te doen, is jaarlijks het koolstoffilter vervangen. En daar helpen we u graag aan herinneren, door jaarlijks een filter toe te sturen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Onze medewerkers dienen u graag van persoonlijk advies over onze producten en mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten. De brochures worden kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.