Gardevin

Een wijnrek als in een echt château

Met het Gardevin wijnrek met lavasteen blijven temperatuur en luchtvochtigheid rondom uw wijnen perfect stabiel, omdat het lavasteen temperatuurschommelingen op kan vangen. Daarnaast is het Gardevin wijnrek van steen opgebouwd uit losse elementen, waardoor u het helemaal af kunt stemmen op uw eigen wijnkelder. Bovendien geeft het klassieke wijnopslagsysteem aan iedere ruimte een authentieke wijnkeldersfeer.

De 6 criteria van een perfect wijnrek

Stabiliteit

Dankzij het gewicht van het systeem en de rubberen trillingsdempers tussen de elementen krijgen uw wijnen de rust die ze nodig hebben.

Flexibiliteit

Dankzij de modulaire opbouw kan Gardevin altijd aangepast worden aan uw wijncollectie. Uiteraard blijven extra elementen leverbaar.

Vochtbestendigheid

Het systeem met lavasteen is niet alleen vochtbestendig, maar reguleert actief de luchtvochtigheid in het wijnrek.

Efficiëntie

Door uw flessen te stapelen en eventueel het systeem op maat te laten zagen, wordt alle beschikbare ruimte optimaal gebruikt.

Overzicht

Met de herschrijfbare wijnleitjes kunt u voor ieder vak aangeven welke wijnen erin liggen. Zo vindt u uw favoriete wijn snel terug.

Gebruiksgemak

Maak vakken zo groot of klein als u zelf wilt, zodat uw wijncollectie precies ligt ingedeeld zoals u het wil.

Perfecte klimaatbeheersing

Een goede natuurlijke wijnkelder voldoet aan een aantal strenge criteria. Door gebruik te maken van lavasteen in de elementen van Gardevin ontstaat de unieke eigenschap dat het klimaat voor de wijnen perfect in balans blijft. Als de omgevingstemperatuur stijgt, verdampt er vocht uit de poreuze steen. Die verdamping onttrekt weer warmte aan de wijnfles, waardoor de wijn uiteindelijk koeler blijft dan de omgeving. Daalt de temperatuur, dan gebeurt precies het tegenovergestelde. Dit wijnrek van steen is dan ook ideaal voor iedere wijnkelder.

Kwaliteit tot in detail

2 jaar

GARANTIE
goede en snelle service

5 luxe wijnrekken

VAN EUROCAVE
voor iedere situatie

40 jaar

EUROCAVE
uitvinder van de wijnkast

in meer dan 70

LANDEN

99%

KLANTTEVREDENHEID

30 miljoen

FLESSEN WERELDWIJD
in een EuroCave

Wilt u meer informatie over het Gardevin wijnrek?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten en prijzen.
U kunt de brochure geheel vrijblijvend downloaden of per post aanvragen.

Flexibele opbouw

Met het stenen wijnrek Gardevin kunt u eenvoudig een flexibel en praktisch wijnopslagsysteem creëren. Door gebruik te maken van losse elementen, die bovendien op maat gemaakt kunnen worden, kan het Gardevin stenen wijnrek altijd aan uw ruimte worden aangepast. De elementen van het wijnopslagsysteem passen bovendien perfect in elkaar, zodat schroeven of lijm niet nodig zijn.

Gardevin a-element

A-element

Het A-element is de basis van het Gardevin wijnopslagsysteem. Op dit element kunt u tot wel 52 flessen perfect stabiel opleggen, in twaalf groeven. De A-elementen van het wijnrek van steen kunnen in de breedte op maat worden gezaagd.

Gardevin zt zijwanden

ZT-wanden

Met de ZT-wanden bouwt u een stelling van meerdere niveaus op. Per niveau zijn twee zijwanden vereist. U kunt er ook voor kiezen om in uw wijnopslagsysteem meerdere vakken per niveau te creëren, door tussenwandjes te plaatsen. De vakgroottes kunt u zelf bepalen.

Gardevin v-element

V-element

Het vlakke V-element dient als afdekplaat voor een stelling, bijvoorbeeld om wijnkistjes op te plaatsen. Als u kiest voor een lage stelling, kan dit element prachtig dienstdoen als tafelblad of bar. De V-elementen van het wijnopslagsysteem kunnen in de breedte op maat worden gezaagd.

Voorbeeldstellingen en specificaties

Stelling Provence Extra Rhône Beaujolais Extra Bordeaux Bourgogne Extra
Afmetingen
(h x b x d)
403 x 1103 x 360 mm 778 x 1103 x 360 mm 1153 x 1103 x 360 mm 1528 x 1103 x 360 mm 1903 x 1103 x 360 mm
Maximale capaciteit 44 flessen 104 flessen 132 flessen 208 flessen 212 flessen
Elementen 1 A, 4 ZT, 1 V 2 A, 4 ZT, 1 V 3 A, 11 ZT, 1 V 4 A, 8 ZT, 1 V 5 A, 18 ZT, 1 V
Stelling Provence Extra
Afmetingen
(h x b x d)
403 x 1103 x 360 mm
Maximale capaciteit 44 flessen
Elementen 1 A, 4 ZT, 1 V
Stelling Rhône
Afmetingen
(h x b x d)
778 x 1103 x 360 mm
Maximale capaciteit 104 flessen
Elementen 2 A, 4 ZT, 1 V
Stelling Beaujolais Extra
Afmetingen
(h x b x d)
1153 x 1103 x 360 mm
Maximale capaciteit 132 flessen
Elementen 3 A, 11 ZT, 1 V
Stelling Bordeaux
Afmetingen
(h x b x d)
1528 x 1103 x 360 mm
Maximale capaciteit 208 flessen
Elementen 4 A, 8 ZT, 1 V
Stelling Bourgogne Extra
Afmetingen
(h x b x d)
1903 x 1103 x 360 mm
Maximale capaciteit 212 flessen
Elementen 5 A, 18 ZT, 1 V

EuroCave, met oog voor perfectie

Handgemaakt

Een EuroCave wijnrek wordt handmatig vervaardigd door specialisten, die met gedegen vakkennis en oog voor detail iedere wijnrek bouwen volgens uw specificaties.

Origine de France

Is er enig ander land waarvan men meer respect voor wijn en wijnliefhebbers mag verwachten? De wijnrekken van EuroCave hebben het ‘Origine de France’ waarmerk, zodat u ervan verzekerd bent dat de maker van uw wijnrek begrijpt hoe belangrijk uw passie voor u is.

Wereldwijd marktleider sinds 1976

EuroCave is uitgegroeid tot dé toonaangevende producent van wijnrekken. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave wijnkast of wijnrek.

Aanbevolen door topsommeliers

EuroCave is de keuze van experts. De beste sommeliers van Frankrijk, zoals John Euvrard en Fabrice Sommier, bevelen onze wijnrekken van harte aan. Ook dichter bij huis weten veeleisende professionals EuroCave te vinden.

De service van EuroCave

Modulosteel 3d ingetekend

3D-tekenprogramma

Wilt u precies weten hoe uw wijnrek eruit komt te zien? Wij kunnen uw complete wijnkelder uittekenen in 3D. Stuur ons een beschrijving van uw ruimte en het wijnrek van uw keuze, en u ontvangt uw ingetekende wijnkelder zo snel mogelijk.

Advies en showroom

EuroCave staat u met raad en daad bij in de keuze van het beste wijnrek voor u. Dat kan in de ruime EuroCave showroom onder het genot van een kopje koffie, maar ook bij u thuis, telefonisch of per e-mail. Laat het ons weten!

Installatie

Al onze wijnrekken zijn eenvoudig zelf te installeren. Wilt u toch liever dat uw wijnrek volledig wordt opgebouwd door onze vakmensen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Bespreek de mogelijkheden met uw verkoopadviseur.

Complete wijnkelder inrichting van EuroCave

Complete wijnkelder

Naast exclusieve wijnrekken biedt EuroCave diverse klimaatregelaars om in iedere ruimte het perfecte bewaarklimaat te creëren. Zo kunt u ieder aspect van uw droomkelder realiseren. Andere vragen? Vraag het ons!

NEEM CONTACT MET MIJ OP
.

Onze medewerkers dienen u graag van
persoonlijk advies over onze producten en
mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het
beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE
BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie
over onze producten. De brochures worden
kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.