Wil jij content schrijven voor We Love Wine van EuroCave?

Als schrijver voor We Love Wine krijg je de mogelijkheid om jouw kennis, ervaring en inzichten te delen aan een publiek van geïnteresseerden over onderwerpen gerelateerd aan wijn. In principe betreft het content waarvan jij denkt dat het de moeite is om te delen.

Wie kan schrijven voor We Love Wine?

  1. Experts met specifieke kennis over een bepaald onderwerp, met inzicht in de materie en die er een duidelijke opinie over hebben
  2. Mensen met een neus voor actualiteit uit de wijnwereld uit binnen- en buitenland
  3. Creatieve en vlotte schrijvers

We denken aan

Wijnhandel, wijnmakers, sommeliers, koks, wijnenthousiasten, investeerders in wijn, ondernemers die iets met wijn te maken hebben, onderwijzers, vinologen, redacteuren van wijn gerelateerde bladen, bloggers, verslaggevers, reporters, … Kortom iedereen die een bijdrage kan leveren voor een publiek van wijnliefhebbers.

Hoe werkt het?

Elke schrijver voor We Love Wine kan zijn of haar document uploaden in een WORD bestand. Daarnaast kunnen foto’s ge-upload worden. Alle content wordt nagelezen op schrijffouten, eventueel wordt de inhoud van de content gemodereerd. Reclames en acties worden niet opgenomen in We Love Wine. Er wordt steeds onderling overlegd wanneer jouw content verschijnt.

Je biedt ons

Kwalitatieve, leuke en vernieuwende content die vlot leest. Uiteraard zijn er geen verplichtingen naar frequentie toe. Je draagt bij wat je kan, wanneer je wil. Wij stellen het zeer op prijs als jij jouw content ook deelt op jouw sociale media.

Je krijgt van ons terug

Personal branding: Elke contentschrijver krijgt zijn uniek profiel op de website van We Love Wine. Hiermee kan je jezelf profileren als expert in de materie, eventueel gekoppeld aan het bedrijf waar je voor werkt. Al je eigen geschreven content wordt aan je profiel gekoppeld.

EuroCave is vrij om de content niet te plaatsen als het niet in lijn is met haar verwachtingen.

Lever je gastblog in door onderstaande formulier in te vullen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.