EuroCave onthult zijn nieuwe champagnekast

DIVINE, de Franse manier van leven

Met zijn strakke lijnen en stijlvolle details is Divine, de allereerste champagnekast van EuroCave, een onbeschaamde uitdrukking van creatief en vreugdevol hedonisme. Het ontwerp is zowel dramatisch als strak, een uitnodiging om te vieren. De wereldwijde lancering is een opmaat naar toekomstige sprankelende momenten rond champagne, voor alle liefhebbers van geweldige jaargangen.

‘S WERELDS EERSTE

STRAKKE LIJNEN

CREATIEF EN VREUGDEVOL HEDONISME

Simpelweg Divine

Deze champagnekast is een ‘state of mind’, het maakt een statement en portretteert een bijzondere manier van leven die bevorderlijk is voor het creëren van nieuwe feestelijke momenten rond een iconisch drankje, champagne.

Divine is exclusief gewijd aan het presenteren en serveren van champagne, het is een uniek object.
Ontworpen om champagneflessen in alle soorten en maten op te slaan dankzij de speciaal ontworpen plateaus, is deze kast een gedurfd eerbetoon aan de originaliteit van champagnehuizen en hun erfgoed.

Een emblematische functie van Divine, de carroussel

Gebaseerd op het principe van de ijsemmer, bestaat dit plateau uit een draaiplateau waarop elegante flessensteunen in verchroomd staal de flessen vasthouden.

Of het nu magnum- of champagneflessen zijn, de presentatie is uitstekend en de champagne wordt op een perfecte temperatuur geserveerd.

Het laatste detail, op maat gemaakte iriserende lederen bekleding. Het leer bedekt op subtiele wijze de delen van het schap waarop de flessen rusten. De bewerking van het materiaal zorgt voor een prachtige afwerking.

EEN NIEUWE MANIER OM CHAMPAGNE TE ERVAREN

STATE OF MIND

PORTRETTEERT EEN BIJZONDERE MANIER VAN LEVEN

Divine in detail

  1. Eén-temperatuurzone serveerkast die ingesteld kan worden van 5 tot 12 graden Celcius
  2. Sfeerverlichting: Rood, blauw of amberkleurig
  3. Details: leren afwerking, glimmende champagnekleurige afwerking voor de plateaus en display
  4. Full glass deur (met dubbel glas en argon gas)
  5. Schuifplateaus en carroussel welke gecombineerd kunnen worden tot uw vereisten. Geschikt voor 75cl en magnum flessen.
  6. Verkrijgbaar in groot/large (tot 91 flessen) en klein/small (tot 35 flessen)
  7. 3 jaar all-in garantie en 2 jaar op onderdelen

Over EuroCave

De missie van EuroCave is om voor wijn te zorgen om een optimale wijndrinkervaring te garanderen én de intenties van de wijnproducent te respecteren. EuroCave, een pionier in de productie van wijnkasten sinds 1976, zet zich in om zijn waarden met betrekking tot Franse elegantie en knowhow hoog te houden en te delen. De labels ‘Origine de France Garantie’ en ‘Entreprise du Patrimoine Vivant’ getuigen van deze toewijding. Als expert in het serveren en bewaren van wijn, trouw aan zijn hoge normen, blijft EuroCave de wereldleider in het serveren en bewaren van wijn.