Wijnrekken van EuroCave

EuroCave produceert wijnrekken in alle soorten en maten. De wijnrekken van Eurocave hebben allen een ongekende combinatie van uitstraling, flexibiliteit en gebruiksgemak. Ook is elk wijnrek van EuroCave modulair, en dus in vrijwel iedere gewenste opstelling te plaatsen. Bekijk de ruime keus aan wijnrekken die wij u te bieden hebben…

MODULOSTEEL

Modulosteel metalen wijnrek

Zwart stalen designwijnrek

 • Hét wijnrek voor de 21e eeuw, met strakke lijnen en zwartgelakt.
 • Variabele hoogte, breedte en indeling
 • Unieke flessenhouders
 • Met optie voor wijnkisten

MODULORACK

Modulorack wijnkisten wijnrek

Hét wijnrek voor uw kisten

 • Al uw kisten overzichtelijk en eenvoudig binnen handbereik.
 • Modules voor 2 kisten, zelf te combineren
 • Met uitschuifbare lades
 • Leverbaar met wijnkistjes

MODULO-X

Stijlvol aluminium wijnrek

 • Design ten top! En geheel naar eigen inzicht in te delen.
 • Muur en plafond montage mogelijk, tot 340 cm hoog
 • Flessen rechtop, schuin en liggend
 • Met hoekmodule

MODULOTHÈQUE

Modulotheque wijnrek

Traditioneel houten wijnrek

 • Traditie leeft voort bij EuroCave met dit eikenhouten wijnrek.
 • Geheel naar eigen inzicht op te bouwen
 • Hoekstellingen leverbaar
 • Met optie voor wijnkisten

GARDEVIN

Lavastenen wijnrek

 • Creëer een wijnkelder als in een echt Frans chateau met dit stenen wijnrek.
 • Maak zelf zoveel vakken als u wilt
 • Klimatiserende werking
 • Montage zonder cement

EuroCave, met oog voor perfectie

Handgemaakt

Een EuroCave wijnrek wordt handmatig vervaardigd door specialisten, die met gedegen vakkennis en oog voor detail iedere wijnrek bouwen volgens uw specificaties.

Origine de France

Is er enig ander land waarvan men meer respect voor wijn en wijnliefhebbers mag verwachten? De wijnrekken van EuroCave hebben het ‘Origine de France’ waarmerk, zodat u ervan verzekerd bent dat de maker van uw wijnrek begrijpt hoe belangrijk uw passie voor u is.

Wereldwijd marktleider sinds 1976

EuroCave is uitgegroeid tot dé toonaangevende producent van wijnrekken. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave wijnkast of wijnrek.

Aanbevolen door topsommeliers

EuroCave is de keuze van experts. De beste sommeliers van Frankrijk, zoals John Euvrard en Fabrice Sommier, bevelen onze wijnrekken van harte aan. Ook dichter bij huis weten veeleisende professionals EuroCave te vinden.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Onze medewerkers dienen u graag van persoonlijk advies over onze producten en mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten. De brochures worden kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, kortingsacties en andere ontwikkelingen en meld u aan voor de nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor EuroCave

Met EuroCave kiest u voor een kwalitatief, modulair en flexibel wijnrek. En dat vinden we alle drie even belangrijk. Natuurlijk kunt u ook kiezen op materiaal, stijl en prijs, maar de belangrijkste aspecten komen overal in terug. Nog even op een rijtje:

Modulosteel, modern en strak vormgegeven

Met zijn strakke lijnen en stoere uitstraling, is dit het wijnrek van de 21e eeuw. De 2 verschillende hoogtes en breedtes bieden plaats voor wijnflessen (horizontaal en in presentatie stand) en wijnkisten. Door gebruik te maken van het unieke Hand van de Sommelier flessenhouders, liggen de flessen stabiel en stevig in Modulosteel.

Modulorack voor wijnkisten

Heeft u een aantal wijnkisten in uw wijnverzameling, dan weet u als geen ander dat het op- en afstapelen een crime is voor uw rug. Met het Modulorack wijnrek voor kisten is dit verleden tijd: elke wijnkist heeft een eigen plaats op een uitschuifbaar plateau in Modulorack. De modules zijn eindeloos op- en naast elkaar te plaatsen.

Modulothèque van Frans eikenhouten

Eikenhout is een prachtige, natuurlijke houtsoort, die uitermate geschikt is voor het vervaardigen van een wijnrek. Het eikenhout van Modulothèque is behandeld om in relatief vochtige ruimtes te staan. De modules zijn oneindig in de hoogte en breedte te combineren, zodat elke ruimte naar eigen inzicht in te delen is. De ruime keus aan indeling van deze modules maakt dit wel het meest exclusieve wijnrek.

Gardevin met lavasteen

Al een halve eeuw op de Nederlandse markt en nog steeds in zijn originele vormgeving: het Gardevin wijnrek met lavasteen. De losse elementen zijn zonder lijm of cement op elkaar te stapelen. De vak grootte is blijvend aan te passen aan de hoeveelheid flessen die u heeft. De lavasteen zorgt voor een klimatiserende werking, zodat uw wijnen goed op dronk kunnen komen.

EuroCave, voor iedereen

Bij EuroCave hebben we voor iedere wijnliefhebber het ideale wijnrek. De focus ligt op modulariteit, flexibiliteit en gebruiksgemak, maar verder is er een ruime keuze aan materiaal, looks en prijsstelling.

We helpen u graag bij het kiezen van het perfecte rek voor u. Buiten de informatie op de website, kunnen we u een uitgebreide brochure met prijzen toesturen, een offerte op maat maken, u op locatie bezoeken en u kunt onze showroom bezoeken, waar u alles kunt bezichtigen

3D-tekenprogramma

Wilt u precies weten hoe uw ruimte eruit komt te zien? Wij helpen u graag om dat te visualiseren. Wij kunnen uw complete wijnkelder uittekenen in 3D. Stuur ons een beschrijving van uw ruimte en het wijnrek van uw keuze, het aantal flessen dat u wilt bewaren en eventueel het aantal wijnkisten en u ontvangt uw ingetekende wijnkelder zo snel mogelijk.